2020-11-14 16:05:15
Φωτογραφία για Συγκλονιστικό βίντεο με τον Αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού : Να προσέχετε, δεν ξέρουμε πώς κινείται ο ιός

medlabnews.gr iatrikanea

 Συγκλονίζει το μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας μέσα από τη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού.

«Μη φοβού αλλά πίστευε». Αυτό ήταν το μήνυμα που είχε στείλει ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος, μέσα από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου νοσηλεύεται με κοροναϊό.Σε απόσπασμα από βίντεο που είδε χθες το φως της δημοσιότητας (και αναμετέδωσε το Open) ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας ακούγεται να λέει: «Να προσέχετε. Δεν ξέρουμε πώς κινείται αυτός ο ιός».

O Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας διαγνώστηκε θετικός στον κορoναϊό και διακομίστηκε με πρωτοβουλία του πρωθυπουργού στην Ελλάδα προκειμένου να νοσηλευτεί.Την Πέμπτη έγινε γνωστό ότι εισήχθη σε ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».Σε μήνυμά του την Πέμπτη ο Αρχιεπίσκοπός σημείωνε: 

Πέρασε ήδη η πρώτη ημέρα στον «Ευαγγελισμό» και όλα εξελίσσονται καλά. Σε όλη μας τη ζωή αναφερόμαστε στον Θεό των εκπλήξεων αλλά και στον Θεό των θαυμάτων. Η πορεία μας στην Αλβανία ξεκίνησε με την αναφώνηση «ο Θεός είναι μαζί μας» και την εν χορώ απάντηση «και εμείς μαζί του», που μας στήριξαν τη βεβαιότητα ότι «δεν θα μας αφήσει ο Θεός».

Ολόψυχες ευχαριστίες στους εκλεκτούς ιατρούς και νοσηλευτές και στο πλήθος των ανθρώπων, που ακόμη μία φορά εκδήλωσαν την αγάπη τους με αυθόρμητη προσευχή. Δύο λέξεις από το ευαγγελικό ανάγνωσμα της περασμένης Κυριακής καθορίζουν την ενδεδειγμένη στάση: «Μη φοβού, μόνον πίστευε».Η κάμερα κατέγραψε εικόνες από τον ηλικιωμένο Ποιμενάρχη, ο οποίος έδειχνε να είναι σε καλή κατάσταση, ευχαρίστησε την Πρέσβειρα της Αλβανίας και εξέφρασε την σιγουριά του ότι αυτή η δοκιμασία θα περάσει και η ανθρωπότητα σύντομα θα κινήσει την πανδημία.

medlabgr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ