2020-11-14 19:40:11
Φωτογραφία για Τάκης Χατζής:«Εγώ έτσι κάνω τις ερωτήσεις τι να κάνουμε;»

 



Στο Καλύτερα Δεν Γίνεται βρέθηκε καλεσμένος ο Τάκης Χατζής, ο οποίος μίλησε και για την παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί με σχόλια από την Δανάη Μπάρκα και τον Άρη Καβατζίκη σχετικά με τις ερωτήσεις που έκανε στην συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Ο παρουσιαστής ανέφερε: «Εγώ θέλω να πω γιατί μίλησα και με τον κύριο Καβατζίκη. Μου λέει “κρατάς κακία;”. Τι κακία να κρατήσω; Αυτά είναι νέα παιδιά, ταλαντούχα, έρχονται και εγώ φεύγω. Αυτοί είναι το μέλλον στην τηλεόραση, το μέλλον στη δουλειά μας. Τι να έχω; Κάπου έκαναν μια κριτική για τις ερωτήσεις μου. Και αν μου έκαναν μια κριτική για τις ερωτήσεις μου; Εκεί μόνο θέλω να πω το εξής. Ας αφήσουμε τους δημοσιογράφους, να πάμε στην κριτική των ανθρώπων που παράγουν πράγματα για την κοινωνία.

Τώρα εγώ έτσι κάνω τις ερωτήσεις τι να κάνουμε; Εγώ έχω κάνει ερωτήσεις πολύ σκληρές επειδή δεν το έχουν παρακολουθήσει τα παιδιά γιατί είναι πολιτικός

. Βγήκε υπουργός και του είπα “δεν ντρέπεσαι με αυτά που λες; Δεν κοκκινίζεις; Πώς πας στην κοινωνία;”. Το έχω πει αυτό, τι να κάνουμε έτσι κάνω τις ερωτήσεις, εκεί έγινε το μπέρδεμα. Η Δανάη που είναι εκεί, είναι ταλαντούχα, είναι νέο κορίτσι, έχει μέλλον, την συμπαθώ ιδιαίτερα και μάλιστα στο ραδιόφωνο είχα μιλήσει με τα καλύτερα λόγια όταν ξεκίνησε γιατί μου άρεσε, δεν είναι κομπλεξική, είναι ελεύθερος άνθρωπος. Ο Άρης Καβατζίκης  είναι ένας παλιός δημοσιογράφος που ξέρει την δουλειά. Μιλήσαμε στο τηλέφωνο με τον Άρη Καβατζίκη.»



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ