2020-11-15 18:20:07
Φωτογραφία για Μαρία Φιλίππου: «Η τηλεόραση έχει χώρο για όλους»

Η ηθοποιός Μαρία Φιλίππου,παραχώρησε συνέντευξη στο "TV 24" και μίλησε για τον ρόλο της στην νέα σειρά ALPHA  «Αγγελική»,σχολίασε τα νούμερα τηλεθέασης καθώς και τις εξελίξεις που θα δούμε στην δραματική σειρά.

Λένε κάποιοι ότι η «Αγγελική» θυμίζει αγαπημένες σειρές μυθοπλασίας του παρελθόντος.

«Η αλήθεια είναι πως φέτος στην "Αγγελική" νιώθω ευλογημένη. Εχουμε στα χέρια μας ένα καταπληκτικό σενάριο και γύρω μας ένα συνεργείο με τρεις εξαιρετικούς σκηνοθέτες, των οποίων το πρώτο μέλημα είναι ο ηθοποιοί. Κάθε λεπτομέρεια μετράει. Αρα σωστά το κοινό έχει στο μυαλό του παλιές σειρές της τηλεόρασης. Ολα γίνονται με προσοχή και αγάπη. Ετσι και εμείς οι ηθοποιοί αισθανόμαστε ασφάλεια».

Τα νούμερα ωστόσο δεν αντικατοπτρίζουν το εξαιρετικό αποτέλεσμα που βλέπουμε.

«Δεν είμαι εγώ εκείνη που θα κρίνει και θα μιλήσει για νούμερα

. Εγώ απλά βγαίνω στον δρόμο και καταλαβαίνω τι μου λέει ο κόσμος. Οχι οι φίλοι και εκείνοι που με αγαπάνε αλλά το κοινό που με συναντά τυχαία. Από εκεί καταλαβαίνω πόσο οι τηλεθεατές έχουν αγαπήσει τη σειρά. Ολα τα άλλα δεν είναι δική μου δουλειά αλλά του καναλιού, τι δηλαδή προβάλλεται την ίδια στιγμή στους άλλους σταθμούς κ.λπ. Ομως, θέλω να τονίσω πως όλα αυτά τα ριάλιτι μπορεί να ήταν μόδα και να φύγανε, αλλά το καθένα άφησε τη στάμπα του. Εκανε τη ζημιά του. Δεν το λέω για τον κόσμο, ο κόσμος μπορεί να δει ό,τι θέλει, αλλά το γεγονός ότι το κουτσομπολιό έγινε επιστήμη με ενοχλεί. Παρόλο που είμαι ανοιχτή σε όλα, ανοίγω πολλές φορές την τηλεόραση και δεν πιστεύω αυτό που βλέπω. Η τηλεόραση έχει χώρο για όλους, όμως επειδή τα μίντια έχουν δύναμη, πρέπει να προσπαθήσουμε να δώσουμε στον κόσμο κάτι που αξίζει».



Παρ' όλα αυτά, φέτος γίνεται μια φιλότιμη προσπάθεια από όλα τα κανάλια.

«Μακάρι ο κόσμος να μάθει στην καλή τηλεόραση και κυρίως... στη γεύση που σου αφήνει ένα πρόγραμμα καλοδουλεμένο».

Οπως ήταν και το «Ελα στη θέση μου» από το οποίο αποχωρήσατε.

Εκανε τον κύκλο του ο ρόλος της Αιμιλίας και τώρα άνοιξε ένας νέος, αυτός της Λένας στην "Αγγελική". Νομίζω έτσι πρέπει να γίνεται σε όλα τα πράγματα στη ζωή μας».

Η Λένα ποια είναι; Τουλάχιστον σε εμάς τους τηλεθεατές φαίνεται ως ένας γλυκός άνθρωπος.

«Από μικρή, σε κάθε ρόλο που είχα, προσπαθούσα να βγάλω την αλήθεια. Ενα χαρτί που έχει λέξεις και να του δώσω ζωή. Ο συγκεκριμένος είναι ένας ρόλος γνώριμος, τον έχω αγαπήσει. Είναι η Ελληνίδα μάνα, μια φτερούγα πάνω από τα παιδιά της. Παρ' όλα αυτά, έχουμε πολλές ανατροπές ακόμα και σε αυτόν τον ρόλο που είναι τόσο καθαρός. Αναμείνατε στις τηλεοράσεις σας».

Η ηρωίδα σας έχει αδυναμία στην Κατερίνα.

«Εχει αδυναμία εκεί πού το παιδί της είναι καλά. Οπως και κάθε μάνα. Οταν νιώθει ότι το παιδί της είναι καλά, κάνει ευπρόσδεκτο τον άνθρωπο που είναι δίπλα του. Αν νιώσει το αντίθετο, θα αντιδράσει άσχημα».

Θα τη δούμε δηλαδή να έρχεται κοντά και με την Αγγελική;

«Οταν καταλάβει πως ο γιος της είναι ερωτευμένος μαζί της».

Θα έρθει η στιγμή που η Λένα θα μάθει για την εγκυμοσύνη της Κατερίνας;

«Δεν έχει έρθει κάτι τέτοιο στα χέρια μου...».

Αρα δεν γνωρίζει ούτε για τον βιασμό της Αγγελικής.

«Ακόμα τίποτα».

Βλέπουμε, ωστόσο, έναν σεβασμό απέναντι στους Αργυρούς...

«Είναι αλήθεια αυτό. Αγαπάει πολύ την οικογένεια Αργυρού. Τους νιώθει δικούς της ανθρώπους και το γεγονός πως την αφήνουν να ζει μαζί τους, δεν το πετάει. Ζυγίζει τα πάντα. Μπορεί να διαφωνεί και να το λέει αλλά ξέρει να εκτιμά. Εχει νόμους και αυτό μου αρέσει και αρχές που τείνουμε να ξεχάσουμε».

Κάποια μυστικά που θα βγουν στο προσκήνιο αφορούν και τη Λένα. Εχει ακουστεί πως και η ίδια υπήρξε στο παρελθόν θύμα βιασμού...

«Μάλλον εσείς γνωρίζετε περισσότερα. Δεν έχω σχετική ενημέρωση».

Θεωρείτε πως η σχέση του Μιχάλη και της Αγγελικής θα κρατήσει;

«Αυτό που ξέρω είναι πως αυτός είναι μεγάλος έρωτας»

Η Λένα γενικότερα εμπλέκεται με την οικογένεια Αργυρού; Υπάρχει κάποιο μυστικό της Λένας και της Αθηνάς;

«Είναι δεμένες οι δυο τους. Είναι δύο γυναίκες που έχουν πολλά να πουν. Τους δένουν ουσιαστικά πράγματα. Ξέρουν πολλά η μια για την άλλη και τρέφουν σεβασμό. Η Λένα ξέρει ότι έχει έναν δικό της άνθρωπο που δεν θα την προδώσει».

Αρα δεν θα δούμε ποτέ σύγκρουση μεταξύ των δύο οικογενειών.

«Θα υπάρξει αλλά αυτό δεν σημαίνει πως η Λένα και η Αθηνά δεν έχουν στέρεες βάσεις στις σχέσεις τους».

Τις συγκρούσεις αυτές...

«Κάποια στιγμή θα τις δείτε και θα αφορούν σε πράγματα που έγιναν τον παρελθόν. Εχουν πάντως μια πολύ δυνατή σχέση. Θα φανεί στην πορεία... η μια στηρίζεται στην άλλη. Η Αθηνά δεν είναι μόνο το αφεντικό της», είπε στο TV 24.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ