2020-11-15 19:40:16
Φωτογραφία για Απάντηση «εφ' όλης της ύλης» του επικεφαλή της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Κασόλα, στο δήμαρχο Ακτίου-Βόνιτσας.



 

      Αυτά τα πεζοδρόμια δεν ψηφίσαμε ως αντιπολίτευση! Αν υπάρχει ένας δημοτικός σύμβουλος, όχι μόνο στην Αιτωλοακαρνανία, αλλά σε ολόκληρη την Ευρώπη που  θα τα ψήφιζε γι’ αυτά τα πεζοδρόμια να μας το πει. Απορώ με το τι ψηφίζει η δημοτική σας ομάδα κ. Αποστολάκη… Κατασπατάληση των χρημάτων των δημοτών.

A)    Οι εικόνες αυτές που δημοσιεύσατε κ. Αποστολάκη, είναι από την Βόνιτσα επί δημαρχίας σας. Με τα πεζοδρόμια αυτά γελάνε παντού, ακόμα και εκτός του Δήμου Ακτίου –Βόνιτσας όπου τα δείξαμε… Οι εικόνες αυτές αν μη τι άλλο προκαλούν θλίψη. Πεζοδρόμια χωρίς ίχνος προδιαγραφών, με 70 εκατοστά πλάτος,  χωρίς να υπάρχει το ελάχιστο πλάτος για την εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ, καθώς και για ειδικές κατηγορίες πολιτών. 

Αφού όπως λέτε ήταν αναγκαία τα πλακόστρωτα, τότε γιατί δεν τα προβλέψατε στην αρχική μελέτη σας ώστε να δημοπρατηθεί το έργο ολοκληρωμένο, να πάρει και έκπτωση και να μη κάνετε κατατμήσεις? 

Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ