2020-11-15 20:19:40
Φωτογραφία για Ναγκόρνο Καραμπάχ: Προθεσμία 10 ημερών του Αζερμπαϊτζάν στη Αρμενία για εκκένωση της Καλμπατζάρ
Οι Αζεροι ανέφεραν πως το Γερεβάν υπέβαλλε το συγκεκριμένο αίτημα, μέσω Ρωσίας, λόγω των κλιματολογικών και φυσικών συνθηκών που επικρατούν Το Αζερμπαϊτζάν την Κυριακή έδωσε στην Αρμενία 10 ακόμη ημέρες προθεσμία για να εκκενώσει την περιοχή Καλμπατζάρ, η οποία συνορεύει με το Ναγκόρνο Καραμπάχ, λόγω των κλιματολογικών και φυσικών συνθηκών που επικρατούν, δήλωσε Αζέρος αξιωματούχος.

Σε συνέντευξη Τύπου, ο Χικμέτ Χατζίεφ, βοηθός εξωτερικής πολιτικής του προέδρου του Αζερμπαϊτζάν, είπε πως το Γερεβάν ζήτησε, μέσω Ρωσίας, περισσότερο χρόνο για να φύγει από την περιοχή στην οποία ζουν Αρμένιοι από το 1993.

«Επιδεικνύοντας ανθρωπότητα», το Αζερμπαϊτζάν δέχτηκε το αίτημα οι Αρμένιοι να εγκαταλείψουν λίγο αργότερα την περιοχή, η οποία «ήταν υπό κατοχή για 27 χρόνια», είπε.

Λόγω ακραίων καιρικών συνθηκών, ο μόνος δρόμος προς αυτήν την κατεύθυνση, ο Ζοντ - Βαρντένις, είναι στενός, είπε, προσθέτοντας ότι λαμβάνοντας υπόψη αυτές τις συνθήκες, το Αζερμπαϊτζάν έδωσε στην Αρμενία περισσότερο χρόνο για να εκκενώσει την περιοχή. anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ