2020-11-15 20:26:45
Φωτογραφία για Το viral βίντεο της γερμανικής κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της πανδημίας
 Με ένα ευφάνταστο βίντεο αποφάσισε να απευθυνθεί στους πολίτες η γερμανική κυβέρνηση καλώντας τους να τηρήσουν τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού Το βίντεο των 90 δευτερολέπτων που δημοσιεύθηκε το Σάββατο, ξεκινά με τον μονόλογο ενός ηλικιωμένου άνδρα που θυμάται την «υπηρεσία » του προς το έθνος όταν ήταν ακόμα νέος φοιτητής.

«Το χειμώνα του 2020, ήμουν μόλις 20 ετών και σπούδαζα μηχανικός» αναφέρει χαρακτηριστικά και συνεχίζει «τότε χτύπησε το δεύτερο κύμα». «Ξαφνικά, η μοίρα αυτής της χώρας ήταν στα χέρια μας» αναφέρει ο αφηγητής. «Έτσι βρήκαμε όλο το θάρρος μας και κάναμε ό, τι αναμενόταν από εμάς, το μόνο σωστό πράγμα. Δεν κάναμε τίποτα. Μείναμε για μέρες και νύχτες στο σπίτι και πολεμήσαμε ενάντια στην εξάπλωση του κορωνοϊού», συνεχίζει ο αφηγητής. «Ο καναπές μας ήταν στην πρώτη γραμμή και η υπομονή μας ήταν το όπλο μας ».

The German Govt's latest Corona advert - now subtitled in English. Quite good. pic.twitter.com/nbRZIm9RcN — Axel Antoni (@antoni_UK) November 14, 2020 Η διαφήμιση τελειώνει με ένα μήνυμα από την κυβέρνηση: «Μπορείτε επίσης να γίνετε ήρωας μένοντας στο σπίτι». anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ