2020-11-15 21:40:47
Φωτογραφία για Αμάρι Ρεθύμνου: Πότιζαν την κάνναβη με… ρακή!


Σε άλλο επίπεδο πέρασαν την επεξεργασία της κάνναβης δυο φίλοι από μια περιοχή του Δήμου Αμαρίου στο Ρέθυμνο, καθώς είχαν φτάσει στο σημείο να την εμποτίζουν με… τσικουδιά, προκαλώντας απορίες ακόμη και στους αστυνομικούς που τους συνέλαβαν!

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών, της Ο.Π.Κ.Ε. και του Τ.Α.Ε. έκαναν έρευνες στα σπίτια και σε διάφορους χώρους που χρησιμοποιούσαν και βρήκαν έκπληκτοι 206,7 γραμμάρια φύλλων και κλαδιών κάνναβης εμποτισμένα με ρακή (!), καθώς και 195,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης!

Κατά τη διάρκεια των ερευνών κατασχέθηκαν, ακόμη, ένα περίστροφο με γεμιστήρα, 127 κάλυκες πυροβόλων όπλων διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων που εξετάζεται πού και πότε εβλήθησαν, καθώς και πλήρη φυσίγγια και κροτίδες. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνου κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Σύλληψη για ναρκωτικά και στο Ηράκλειο:

Αλλά και σε μια περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου, συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ένας Έλληνας μετά από έλεγχο στη μοτοσικλέτα που οδηγούσε και στο σπίτι του, όπου βρέθηκαν συνολικά 151 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και κατασχέθηκαν μία ζυγαριά ακριβείας και 100 ευρώ. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ