2020-11-16 13:10:01
Φωτογραφία για Τα... γυρνάει ο Τραμπ στην Πενσιλβάνια: Οι Δημοκρατικοί διόρθωσαν τις επιστολικές ψήφους τους
Εγκατέλειψε τον ισχυρισμό ότι οι εκλογικοί αξιωματούχοι παρανόμως, εμπόδισαν παρατηρητές από την παρακολούθηση της διαδικασίας καταμέτρησης των επιστολικών ψήφων Η εκστρατεία επανεκλογής του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ εγκατέλειψε χθες, ένα μεγάλο μέρος της αγωγής της, που είχε ως στόχο την παρεμπόδιση της Πενσιλβάνιας, αναφορικά με την επικύρωση του αποτελέσματος της προεδρικής εκλογής, επικεντρώνοντας τη νομική στόχευση της υπόθεσης, μόνο σε ένα μικρό αριθμό ψηφοδελτίων.

Σε μία τροποποιημένη αγωγή που κατατέθηκε σε ομοσπονδιακό δικαστήριο, η εκστρατεία επανεκλογής του Τραμπ, εγκατέλειψε τον ισχυρισμό της ότι οι εκλογικοί αξιωματούχοι παρανόμως, εμπόδισαν παρατηρητές από την παρακολούθηση της διαδικασίας καταμέτρησης των επιστολικών ψήφων στη Φιλαδέλφεια και το Πίτσμπεργκ.

Η πιο λιτή μορφή της αγωγής επικεντρώνεται τώρα, σε έναν ισχυρισμό ότι οι κομητείες στις οποίες είχαν επιρροή οι Δημοκρατικοί, επέτρεψαν παράνομα σε ψηφοφόρους να διορθώσουν λάθη στις επιστολικές τους ψήφους, παραβιάζοντας την πολιτειακή νομοθεσία.

Οι (εκλογικοί) αξιωματούχοι υποστηρίζουν ότι η αναφερόμενη διαμάχη επηρεάζει ένα μικρό αριθμό ψήφων στην πολιτεία, όπου ο Δημοκρατικός Τζο Μπάιντεν αναμένεται ότι θα νικήσει με διαφορά μεγαλύτερη από 60.000 ψήφους. anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ