2020-11-16 17:50:18
Φωτογραφία για Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Ακτίου-Βόνιτσας, για το κλείσιμο των τραπεζών στη Βόνιτσα.



 Οι προθέσεις της Εθνικής Τράπεζας και της Τράπεζας Πειραιώς για κλείσιμο των καταστημάτων τους στην Βόνιτσα οδηγεί ακόμα και στον αποκλεισμό κατοίκων από την πρόσβαση στην τραπεζική εξυπηρέτηση

 



       Με μεγάλη αγανάκτηση η τοπική κοινωνία του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσαςαντιμετωπίζει το ενδεχόμενο κλείσιμο των δύο τελευταίων τραπεζικών καταστημάτων που υπάρχουν στον Δήμο, της Εθνικής Τράπεζας και της Τράπεζας Πειραιώς, που θα έχει ουσιαστικά ως αποτέλεσμα τον αποκλεισμό μεγάλης μερίδας των κατοίκων του Δήμου από την τραπεζική εξυπηρέτηση.



Είναι γεγονός ότι η περιοχή μας υφίσταται συνεχή υποβάθμιση σε πολλούς τομείς. Το κλείσιμο τραπεζικών  καταστημάτων θα δυσκολέψει ανεπανόρθωτα, ιδιαίτερα τους κατοίκους  που εξυπηρετούνται σε μια σειρά τομείς, από την καταβολή επιδομάτων μέχρι απλές τραπεζικές συναλλαγές. Επιπλέον, σήμερα που ο κυβερνητικός σχεδιασμός για την αντιμετώπιση των οικονομικών επιπτώσεων της πανδημίας περνά από μία σειρά οικονομικών εργαλείων που διαχειρίζονται οι τράπεζες, είναι ανεπίτρεπτο όχι μόνο οι κάτοικοι αλλά και οι επιχειρήσεις να στερούνται πλήρους ενημέρωσης και εξυπηρέτησης για την επιβίωσή τους.

Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ