2020-11-17 10:00:16
Φωτογραφία για Σοκάρει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Ήταν μία πολύ άσχημη στιγμή της ζωής μου »



Στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» βρέθηκε καλεσμένος χθες βράδυ ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για ένα ατύχημα που είχε πριν μερικά χρόνια. 

«Ήταν μία πολύ άσχημη στιγμή της ζωής μου και πολύ περίεργη, γιατί όλα αυτά τα χρόνια καβαλάω μηχανάκι από μικρός. Ακόμη το κάνω. Δεν είναι από την μηχανή τελικά, γιατί όλοι μου έλεγαν φόρεσε κράνος αλλά ήμασταν πεζοί.

Βγαίνοντας από ένα εστιατόριο με τους κουμπάρους και την γυναίκα μου, έτυχε να βρεθώ στην μέση, οι υπόλοιποι ξέφυγαν, από ένα αυτοκίνητο που ερχόταν με τεράστια ταχύτητα κατά πάνω μου, μην γνωρίζοντας ότι δεν έχει συνέχεια. Με ένα μαγικό και άγιο τρόπο ενώ έπεσε επάνω μου και εγώ το είδα σαν γύρισμα σε κλάσματα δευτερολέπτου γιατί βρέθηκα στον αέρα και έπεσα σε κάτι σύρματα στις γραμμές του τρένου.

Ήταν φοβερό ότι δεν είχα πάνω μου τίποτα, εκτός από ένα τράνταγμα στην μέση μου και θα φανεί κάπως, αλλά πρέπει να το πω, η μοναδική πληγή που είχα, στο γόνατο ήταν σε σχήμα σταυρού. Και λέω εντάξει μάλλον είχα όλους τους αγίους μαζί μου» είπε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ