2020-11-17 23:22:58
Φωτογραφία για ΗΠΑ: Με δύο δολάρια την ώρα κρατούμενοι στο Τέξας μεταφέρουν σορούς σε φορτηγά - ψυγεία
Εικόνες που σοκάρουν στο Τέξας με κρατούμενους να φορτώνουν δεκάδες σορούς σε φορτηγά- ψυγεία από ένα υπερπλήρες νεκροτομείο του Ελ Πάσο.Στις φωτογραφίες απεικονίζονται έγκλειστοι - όλοι φορούν τις ριγέ στολές της φυλακής - να στοιβάζουν πτώματα σε φορτηγά στο χώρο στάθμευσης του Γραφείου Ιατροδικαστών του Ελ Πάσο.

Οι τρόφιμοι αμείβονται με το ποσό των 2 δολαρίων την ώρα για να κάνουν αυτή την απάνθρωπη δουλειά, να μεταφέρουν σορούς ασθενών που έχασαν τη ζωή τους από επιπλοκές της νόσου Covid-19, όπως αναφέρει η αμερικανική εφημερίδα «New York Post».

Οι αρχές τους παρείχαν μάσκες, γάντια και άλλα προστατευτικά εργαλεία, όπως υποστηρίζουν τοπικοί αξιωματούχοι.

Οι σοκαριστικές εικόνες από το Τέξας κάνουν το γύρο του διαδικτύου, με την γερμανική εφημερίδα Bild να αναφέρει ότι, μέχρι τώρα, έχουν γεμίσει οκτώ φορτηγά- ψυγεία.

Κάθε εβδομάδα, οι αρχές επιστρατεύουν τέσσερις έως δέκα κρατουμένους για να μεταφέρουν τα πτώματα, καθώς είναι ιδιαίτερα υψηλός ο αριθμός των νεκρών από τη νόσο Covid 19. Υπάρχουν πάρα πολλά θύματα - και ο αριθμός συνεχίζει να αυξάνεται.

Χθες, στο Τέξας οι νεκροί ξεπέρασαν τις 20 χιλιάδες. Απάνθρωπες είναι οι συνθήκες που επικρατούν και στα νοσοκομεία της περιοχής.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ