2020-11-18 09:30:14
Φωτογραφία για Η Έφη Σαρρή απαντά στις δηλώσεις του Τρύφωνα Σαμαρά για την ηλικία της



Η Έφη Σαρρή, μιλήσε χθες στο "Happy Day" και φυσικά δεν άφησε ασχολίαστες τις πρόσφατες δηλώσεις του Τρύφωνα Σαμαρά για την ίδια.

«Κοίτα, η Έφη Σαρρή είναι δύσκολος άνθρωπος. Μην τη βλέπετε έτσι λίγο τρελούλα και του γιατρού, όταν μιλάει κανονικά είναι πολύ καλή. Μετά όταν έρχεται εδώ στο στούντιο ξεμωραίνεται, αλλά τι να κάνουμε…Μακάρι να φτάσουμε όλοι στην ηλικία της και να είμαστε όλοι σαν την Έφη Σαρρή»,είχε δηλώσει ο γνωστός κομμωτής.

Η ίδια απάντησε λέγοντας :«Θα τον κάνω ντα ντα. Ο Τρύφωνας είναι ένα γλυκό και λίγο ανάλαφρο παιδί. Έκανα το λάθος να του εκμυστηρευτώ αυτό το μεγάλο μυστικό της ηλικίας μου και εκείνος με ξεμπρόστιασε, με «έδωσε».

Μιας όμως και το είπε τώρα και είπε ότι είμαι και μεγάλη. Μήπως θέλετε να το πω έτσι και δημοσίως να τελειώνει αυτό το θέμα με την ηλικία; Εγώ έχω τα γενέθλιά μου την Τετάρτη και κλείνω τα 77», είπε και τόνισε πως:

«Εδώ με έχουν ενοχλήσει άλλα κι άλλα, θα με ενοχλήσει ο Τρύφωνας; Μιλάμε συνέχεια. Χθες με πήρε στις 03:30 το βράδυ, ήταν «αλλού». Ό,τι κάνει το κάνει με τρελό πάθος κι εμένα αυτό μου αρέσει πάρα πολύ. Είναι ένα ακούραστο πλάσμα και εμένα με εντυπωσιάζει γιατί εγώ είμαι τεμπέλα».



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ