2020-11-18 12:28:38
Φωτογραφία για Τζορτζ Κλούνεϊ: «Κουρεύω τα μαλλιά μου και των παιδιών, σκουπίζω, σφουγγαρίζω, βάζω πλυντήριο και πλένω καθημερινά τα πιάτα»
Η καραντίνα είναι σκληρή ακόμη κι αν είσαι σταρ του Χόλιγουντ

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ που ανακηρύχθηκε Icon of the Year από το περιοδικό GQ φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο του νέου τεύχους και δίνει μια απολαυστική συνέντευξη. Ο 59χρονος βραβευμένος με Όσκαρ Αμερικανός ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός παραδέχεται ότι ο γάμος και η γέννηση των δίδυμων παιδιών του τού άλλαξαν τη ζωή: «Πίστευα ότι δεν θα παντρευτώ ποτέ και ότι δεν θα κάνω παιδιά (…)

Σκεφτόμουν ότι θα δουλεύω, έχω υπέροχους φίλους, η ζωή μου είναι γεμάτη, τα πάω καλά. Δεν είχα καταλάβει πόσο άδεια ήταν τελικά μέχρι που συνάντησα την Αμάλ (σ.σ. Αλαμουντίν). Τότε όλα άλλαξαν. Ξαφνικά είδα ότι υπάρχει ένα τεράστιο κενό στη ζωή μου.

Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι μπορεί η ζωή κάποιου άλλου να γίνει απίστευτα πιο σημαντική από τη δική μου. Αντιμετώπισα ακόμα δύο ανθρώπους μικρούς που πρέπει μέχρι και να τρέφονται από εμένα».


Επίσης μίλησε για το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε με τη μηχανή του στην Ιταλία το 2018: «Έστριψε κυριολεκτικά μπροστά μου. Εκτοξεύτηκα. Αλλά προσγειώθηκα με τα χέρια και τα γόνατα. Αν το έκανες 100 φορές, ίσως μια να προσγειωνόσουν έτσι, και σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, είσαι νεκρός. Λιποθύμησα. Όταν έπεσα στο έδαφος, νόμιζα πως είχαν σπάσει όλα τα δόντια μου. Αλλά ήταν γυαλιά από το παρμπρίζ».

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ, πατέρας των 3χρονων διδύμων Αλεξάντερ και Έλα, που έχει αποκτήσει με την Αμάλ Αλαμουντίν, δεν κρύβει ότι στη διάρκεια της καραντίνας έχει αναλάβει σχεδόν αποκλειστικά τη φροντίδα του σπιτιού και των παιδιών τους.

Ο γιος τους Αλεξάντερ μάλιστα, έχει άσθμα οπότε χρειάζεται ακόμη μεγαλύτερη φροντίδα και προστασία λόγω πανδημίας.

«Κουρεύω τα μαλλιά μου και των παιδιών, σκουπίζω, σφουγγαρίζω, βάζω πλυντήριο και πλένω καθημερινά τα πιάτα. Νιώθω σαν τη μητέρα μου το 1964. Ξέρεις, καταλαβαίνω γιατί έκαψε το σουτιέν της» αναφέρει με το γνωστό του χιούμορ. anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ