2020-11-18 22:13:07
Φωτογραφία για Γερμανία: Συγκρούσεις αστυνομικών και αρνητών της μάσκας στο Βερολίνο
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις γύρω από την Πύλη του Βραδεμβούργου - Οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν αντλίες νερού και προχώρησαν σε συλλήψεις -

«Αστακός» το Βερολίνο καθώς 2.200 αστυνομικοί έχουν αναπτυχθεί από το πρωί στην Πύλη του Βραδεμβούργου όπου χιλιάδες Γερμανοί ξεχύθηκαν στους δρόμους διαδηλώνοντας ενάντια στα νέα μέτρα του κορωνοϊού που προωθεί η κυβέρνηση Μέρκελ.

Σύμφωνα με δημοσιογράφο του Γερμανικού Πρακτορείου, οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν αντλίες νερού για να απομακρύνουν τους διαδηλωτές, που ήταν ο ένας πάνω στον άλλον, ορισμένοι μεθυσμένοι και οι περισσότεροι δεν φορούσαν μάσκα. Επιπλέον, προχώρησαν σε συλλήψεις.

Ένα από τα αιτήματα των διαδηλωτών είναι ότι η χρήση μάσκας είναι αναποτελεσματική στην καταπολέμηση της πανδημίας.

Ωστόσο, οι δυνάμεις ασφαλείας είχαν σαφείς οδηγίες να μην επιτρέψουν την διαδήλωση, εν μέσω πανδημίας της νόσου Covid- 19.

Στην αρχή, χρησιμοποίησαν μεγάφωνα ζητώντας τους να κρατήσουν 1,5 μέτρο απόσταση και να απομακρυνθούν , αυτοί όμως έκαναν πως δεν ακούν . Και μόλις η αστυνομία χρησιμοποίησε αντλίες νερού, τότε άρχισαν να σκορπίζονται. Υπήρξαν και κάποιοι που ανέβηκαν στα δέντρα.

Σύμφωνα με τις γερμανικές αρχές, ελάχιστοι ήταν αυτοί που φορούσαν μάσκες. anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ