2020-11-18 22:16:54
Φωτογραφία για Ελένη Ζαρούλια: Ποινική δίωξη για την ψευδή δήλωση προκειμένου να διοριστεί στη Βουλή
Σε βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για το αδίκημα της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης και για ψευδή υπεύθυνη δήλωση Λίγο πριν συμπληρωθεί ένας μήνας από την έκδοση της απόφασης του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας, η οποία την καταδίκασε σε εξαετή κάθειρξη για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης, η Ελένη Ζαρούλια, σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου βρίσκεται αντιμέτωπη με μια ακόμη κατηγορία.

Σε βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για το αδίκημα της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης και για ψευδή υπεύθυνη δήλωση.

Η δίωξη αφορά στο γεγονός ότι η κατηγορούμενη επιχείρησε να διοριστεί ως μετακλητή υπάλληλος στη Βουλή δηλώνοντας στην αίτησή της ότι δεν διώκεται για κανένα αδίκημα κακουργηματικού ή πλημελληματικού χαρακτήρα!

Να σημειωθεί ότι η Ελένη Ζαρούλια ήταν κατηγορούμενη για εγκληματική οργάνωση στη δίκη για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής και καταδικάσθηκε για το συγκεκριμένο αδίκημα σε κάθειρξη έξι ετών. Βρίσκεται, ωστόσο, εκτός φυλακής καθώς της έχει χορηγηθεί αναστολή έως την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό, ενώ της έχουν επιβληθεί και οι περιοριστικοί όροι της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα δυο φορές το μήνα και της καταβολής εγγυοδοσίας ύψους 20.000 ευρώ.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ