2020-11-19 14:32:01
Φωτογραφία για Συγκινεί το πανό έξω από το νοσοκομείο στη Λάρισα - «Μαμά είμαι εδώ κοντά σου

medlabnews.gr iatrikanea

 Συγκλονιστικές είναι οι ιστορίες ασθενών που νοσηλεύονται είτε σε απλές κλίνες είτε σε ΜΕΘ στα νοσοκομεία της χώρας, με τους συγγενείς και τα αγαπημένα τους πρόσωπα να  μην μπορούν να βρεθούν στο πλευρό τους. 



Μία από αυτές ξεχωρίζει, ο γιος μιας ασθενούς από τα Τρίκαλα, που νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας, βρήκε έναν ξεχωριστό τρόπο για να στείλει στη μητέρα του ένα μήνυμα για κουράγιο, εκφράζοντας παράλληλα την αγάπη του.

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία, ανήρτησε πανό, παροτρύνοντας τη μητέρα του να σταθεί δυνατή και να βγει νικήτρια στη μάχη με τον κοροναϊό. «Μαμά είμαι εδώ κοντά σου. Σε παρακαλώ να νικήσεις στη μάχη της ζωής σου. Γίνε γρήγορα καλά μανούλα μου. Σ' αγαπώ πολύ...» της έγραψε, ραγίζοντας καρδιές.


Ο γιος της ασθενούς ονομάζεται Νίκος Μακρής και εργάζεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας ως δάσκαλος αφοσιωμένος στον αγώνα της μόρφωσης και της στήριξης των μικρών παιδιών, που νοσηλεύονται εκεί. Όπως αναφέρει το larissapress, ο ίδιος έχει να δώσει και τη δική του, δύσκολη προσωπική μάχη, παλεύοντας με τον καρκίνο.

Μάλιστα, την ώρα που ξεκινούσε μια ακόμα σειρά χημειοθεραπείας, κλήθηκε να αντιμετωπίσει και την εισαγωγή της μητέρας του στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας...
medlabgr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ