2020-11-20 13:40:14
Φωτογραφία για Αυτά θα είναι τα χαρακτηριστικά της νέας εκπομπής της Τατιάνας...



Η μεταγραφή της στον Alpha έγινε και με τους όρους που επιθυμούσε η ίδια. 

Ένταξη στον ενημερωτικό τομέα του καναλιού, επιλογή των συνεργατών της αποκλειστικά από την ίδια, μπάτζετ ικανοποιητικότατο για την εποχή που διανύουμε καθώς κορονοϊού επιτρέποντος θα γίνονται πολλές δημοσιογραφικές αποστολές εκτός Αθηνών αλλά και πολλά links αλλά και στήριξη από το δημοσιογραφικό επιτελείο του Alpha.

Η εκπομπή που θα στήσει η Τατιάνα Στεφανίδου στον Alpha θα είναι αμιγώς ενημερωτική κοινωνική με δικαστικό, αστυνομικό, ελεύθερο και φυσικά ιατρικό ρεπορτάζ λόγω του ιού.

Ήδη  έχουν κλειστεί κάποιες συνεντεύξεις ενώ η Στεφανίδου έχει ζητήσει από το κανάλι να μην έχει καθόλου lifestyle ρεπορτάζ αλλά ούτε και  θέματα τύπου «το μεγαλύτερο σουβλάκι στην Ελλάδα» που έπαιζαν στην εκπομπή της Μελέτη και παίζουν και στην εκπομπή του Νίκου Μάνεση το Σαββατοκύριακο. Aκόμη, είναι πολύ πιθανό στην εκπομπή θα είναι και ο έμπειρος ρεπόρτερ Πέτρος Καρτσιώτης που είναι και τώρα στο «AlphaΠαντού».

 Για την αρχισυνταξία της εκπομπής προορίζεται η επί πολλά χρόνια στενή συνεργάτιδα της δημοσιογράφου Νατάσα Τσόλκα. O σκελετός της εκπομπής θα βασιστεί στο παλαιότερο «Αξίζει να το δεις» που έκανε για σχεδόν πέντε χρόνια η Στεφανίδου στον ΑΝΤ1.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ