2020-11-20 14:00:15
Φωτογραφία για Κατερίνα Καραβάτου: Η δημόσια συγγνώμη μετά τις αντιδράσεις για το video που πρόσβαλε τα ΑμεΑ

 



Στις αντιδράσεις που προκάλεσε το trailer της χθεσινή εκπομπής και στους ανθρώπους που ένιωσαν ότι προσβάλλονται με αυτό θέλησαν να ζητήσουν συγγνώμη μέσα από τον αέρα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης.

«Θέλω να πω κάτι που θεωρώ ότι είναι σημαντικό να ειπωθεί. Θέλουμε να σας ζητήσουμε όλοι ειλικρινά συγγνώμη για την αναστάτωση που δημιουργήθηκε με το χθεσινό μας trailer. Είναι πέρα από προφανές ότι δεν υπήρχε καμιά πρόθεση και δεν έχουμε δείξει ειλικρινά ποτέ τέτοια δείγματα και στην προσωπική μας ζωή και στην τηλεοπτική μας πορεία. Μπορούμε να εισηγηθούμε ότι δεν πρόκειται να συμβεί ξανά κάτι τέτοιο. Δεν θέλω ούτε να δικαιολογηθούμε. Δεν ήταν σωστό και δεν πρόκειται να ξανασυμβεί ποτέ κάτι τέτοιο», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καραβάτου.

Με τον Κρατερό Κατσούλη να αναφέρει:

«Έτσι είναι ήταν μια άτυχη στιγμή».

Λίγες ώρες νωρίτερα η Νένα Χρονοπούλου με μια ανάρτησή της στο Facebook μέσω της σελίδας «4 ΑμεΑ» καταδίκαζε το γεγονός ότι το trailer της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου», πρόσβαλε τα ΑμεΑ και ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Μόλις κατατέθηκε ηλεκτρονικά καταγγελία στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, γνωστό ως Ε.Σ.Ρ για την εκπομπή “Στη Φωλιά των Κου – Κου” και τη ρατσιστική συμπεριφορά τους στο διαφημιστικό της εκπομπής που παιζόταν χθες 19/11/2020 όλη την ημέρα προκειμένω να έχει τηλεθέαση, κάτι μου λέει πως τελικά θα έχει πολλή! Και ναι το έκανα στις 4:33′ π.μ. γιατί όταν θυμώνω ΔΕ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΥΠΝΟΣ, αν δεν κάνω αυτό που πρέπει! Καλή αρχή».



Νωρίτερα είχε γίνει και μια ακόμη ανάρτηση που ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Έγινε και αυτό… Τώρα πως να το χαρακτηρίσω το συγκεκριμένο γεγονός, ατυχές, σαχλό, αισχρό, άτοπο, χυδαίο, όλα αυτά μαζί και κάτι παραπάνω ακόμα; Και να θέλει κάποιος να δικαιολογήσει το “αστειάκι” που τόσο χαριτωμένο το βρήκανε από την παραγωγή του πρωινού του STAR CHANEL, ώστε να το αφήσουν να “περάσει” όπως λέγεται στη γλώσσα της τηλεόρασης σαν το διαφημιστικό πρόμο της σημερινής εκπομπής, το φιλότιμο και η ευαισθησία μου δε με αφήνει. Γιατί απλά είσαστε όλοι επαγγελματίες και η πολύχρονη πείρα σας θα έπρεπε να σας χτυπήσει το καμπανάκι της συναίσθησης του τι λέτε! Δεκάδες οι κοινοποιήσεις και τα παράπονα για την παρέα των “Κου – κου”, χιλιάδες οι γονείς παιδιών με αναπηρία που όχι μόνο δεν το βρήκαν αστείο αλλά πληγώθηκαν από το “δήθεν” χιουμοριστικό λογοπαίγνιο με τον “Γιωργάκη” που δε μιλάει επειδή ΕΤΣΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ… Και τα ξεκαρδιστικά γέλια της Ρεπαπή. Για να συνεννοηθούμε, έχω και εγώ έναν τέτοιο Γιωργάκη σπίτι μου, μόνο που τον λένε Χρηστάκη, έχει και η Αρετή αλλά τον βαφτίσανε Παναγιώτη, έχει και η Αριστέα και τον λένε Παναγιώτη – Ανάργυρο, και η Μαρία έχει μία Εβελίνα, και ο Βαγγέλης έναν Στάθη, και πόσες και πόσοι, μανούλες και πατεράδες ακόμη αντιστοίχως έχουν έναν τέτοιο Γιωργάκη σπίτι τους. Με την τεράστια διαφορά πως οι δικοί μας Γιωργάκηδες έμαθαν όλους εμάς πρώτα να βουτάμε τη γλώσσα μας στο μυαλό μας και μετά να εκφραζόμαστε έτσι χυδαία για τους ανθρώπους και μάλιστα δημόσια. Οι δικοί μας Γιωργάκηδες, μας έκαναν να σεβόμαστε και το μυρμήγκι και να μην κρίνουμε τους ανθρώπους από το αν μιλάνε αλλά από αυτά που λένε όταν μιλάνε. Οι δικοί μας Γιωργάκηδες μας έμαθαν πως ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΕΝΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ, εσείς ακόμα να το μάθετε άνθρωποι της ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ; Μάθετε λοιπόν πως οι δικοί μας Γιωργάκηδες, που δεν κατάφεραν ποτέ να μιλήσουν με τη δική σας ευφράδεια, και ευτυχώς, σήμερα όλους εμάς μας έκαναν πολύ ευτυχισμένους, και ακόμα περισσότερο περήφανους γιατί διαπιστώσαμε πως μπορεί να μην καταφέρουν να μιλήσουν ποτέ, όμως θα παραμείνουν για πάντα πλάσματα που ξεχειλίζει από μέσα τους η αγνότητα, πλάσματα γεμάτα φως, και θα είναι αυτά ακριβώς που ήταν από τη στιγμή που ήρθαν στη ζωή, καλόψυχα, καλοπροαίρετα, δίχως κακίες, κόμπλεξ και μικρότητες που δυστυχώς υπάρχουν παντού…

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.

Το συγκεκριμένο έργο θα συνεχιστεί σε πολλά επεισόδια…

Μείνετε συντονισμένοι…

Συντονιζόμαστε και όλοι εμείς…»



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ