2020-11-20 14:40:17
Φωτογραφία για Αυλαία για Big Brother, GNTM, The Bachelor & My style rocks. Πότε θα προβληθούν οι τελικοί;

 



Mε το α’ μέρος μιας ομολογουμένως δύσκολης σεζόν να φτάνει στο τέλος του σιγά -σιγά, αυτό που πλέον απασχολεί τους τηλεθεατές είναι πότε ακριβώς θα ολοκληρωθούν τα αγαπημένα τους ριάλιτι. Κάποια έχουν γυριστεί ήδη, κάποια άλλα που μεταδίδονται σε real time θα ολοκληρωθούν ζωντανά όπως θα συμβεί για παράδειγμα στην περίπτωση του Big Brother. Οπως και να έχει η αυλαία θα πέσει σε κάθε περίπτωση μέσα στον Δεκέμβριο και πιο συγκεκριμένα στα μέσα του μήνα και πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων. Συγκεκριμένα, το Big Brother στον ΣΚΑΪ θα ρίξει σύμφωνα με πληροφορίες αυλαία την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου και όχι παραμονή Χριστουγέννων ή Πρωτοχρονιάς όπως είχε συμβεί στην πρώτη εκδοχή του παιχνιδιού επί ΑΝΤ1. 

Την ίδια εβδομάδα, αλλά μέσα στο Σαββατοκύριακο και συγκεκριμένα την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, ολοκληρώνεται φέτος και το “Μy style rocks” στο κανάλι του Ν. Φαλήρου

. Μάλιστα, λόγω του lockdown η παραγωγή αναγκάστηκε να κάνει εσπευσμένα όλα τα γυρίσματα από φόβου μήπως μείνει και πάλι ανοκληρώτο το παιχνίδι που πέρσι το καλοκαίρι λόγω της πρώτης φάσης της καραντίνας δεν ανέδειξε νικητή. Οσο για το “The Voice”, o τελικός πρόκειται να καθυστερήσει μερικούς μήνες, καθώς το ταλεντ σόου προβάλλεται μια φορά την εβδομάδα. Αυτό σημαίνει ότι σύμφωνα με τον προγραμματισμό του παιχνιδιού, το σόου του ΣΚΑΪ θα καβατζάρει Φεβρουάριου και συγκεκριμένα, το φινάλε προγραμματίζεται για την δεύτερη εβδομάδα του Φλεβάρη, δηλαδή την Κυριακή 14 Φεβουαρίου.

Για τελικό όμως ετοιμάζεται και το “GNTM”. Το παιχνίδι μόδας του STAR αναμένεται να κατεβάσει αυλαία σύμφωνα με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου. Μάλιστα, όπως έχει συμβεί και όλες τις προηγούμενες φορές, το επεισόδιο έχει ήδη γυριστεί χωρίς φέτος λόγω κορωνοϊού η παραγωγή να επένδυσε σε ταξίδια στο εξωτερικό. Το μόνο που έχει απομείνει η ανακοίνωση του αποτέλεσματος που πάντα γίνεται live προς αποφυγή διαρροής του τελικού νικητή.

tinasmess.gr-Τίνα Μεσσαροπούλου



Πηγή: TVNEA.COM
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ