2020-11-21 07:30:11
Φωτογραφία για Γεώργιος Παπανικολάου : Λειτουργία Γραφείου Ενημέρωσης πολιτών για νοσηλεία ατόμων του οικογενειακού τους περιβάλλοντος  που νοσούν με COVID 19

medlabnews.gr iatrikanea 

Λειτουργία Γραφείου Ενημέρωσης πολιτών για νοσηλεία ατόμων του οικογενειακού τους περιβάλλοντος  που νοσούν με COVID 19

Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών κάτω από τις οποίες νοσηλεύονται οι ασθενείς που νοσούν με COVID 19 στις κλινικές του Νοσοκομείου «Γεώργιος Παπανικολάου» ξεκινά η λειτουργία Γραφείου Ενημέρωσης των πολιτών για άτομα του οικογενειακού τους περιβάλλοντος  που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο. Οι συνθήκες νοσηλείας των συγκεκριμένων ασθενών χαρακτηρίζονται από απομόνωση από το οικογενειακό τους περιβάλλον και περιορισμούς στην επικοινωνία. Το Γραφείο Ενημέρωσης στελεχώνεται από τις κοινωνικές λειτουργούς του Νοσοκομείου και θα παρέχει ενημέρωση και κοινωνική στήριξη στο οικογενειακό περιβάλλον ασθενών που νοσηλεύονται επιχειρώντας να συμβάλλει στη διαχείριση της περιορισμένης επικοινωνίας μεταξύ τους που καθίσταται πρακτικά αδύνατη λόγω των έκτακτων υγειονομικών συνθηκών. 

Το Γραφείο Ενημέρωσης λειτουργεί καθημερινά Δευτέρα ως Παρασκευή από 8π.μ. έως 3μ.μ. Tηλέφωνο επικοινωνίας 2313 307214, email:[email protected]  

 

 

Απευθύνουμε έκκληση σε όλους τους συμπολίτες μας να τηρούν τις οδηγίες και να συνεργαστούν για να βοηθήσουν το ήδη επιβαρυμένο σύστημα υγείας.

 

 

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ: «Μένουμε ψύχραιμοι - δίνουμε αίμα!»

Εβδομάδα Εθελοντικής Αιμοδοσίας στο Α ΚΑΠΗ Ευόσμου-Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου

Aπό 23 έως 29 Νοεμβρίου, Δευτέρα-Παρασκευή 12μ.μ.-7μ.μ., Σάββατο και Κυριακή 8.30π.μ.-2.30μ.μ. Και για όποιον είναι κοντά στο Νοσοκομείο η αιμοδοσία λειτουργεί κανονικά στο γνωστό κτίριο δίπλα στην πύλη του Νοσοκομείου, όλες της ημέρες εκτός Σαββάτου 8.30π.μ. – 2μ.μ. και Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 5μ.μ.- 8μ.μ.

Προσοχή

Έντυπο μετακίνησης:Β1,  SMS : 13033, 1 Αιμοδοσία

medlabgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ