2020-11-21 15:59:32
Φωτογραφία για Πρεζεράκου: Η νέα φωτογραφία της Αναστασίας από το νοσοκομείο

 medlabnews.gr iatrikanea

Μια νέα φωτογραφία της μικρής Αναστασίας, της ανιψιάς της, ανέβασε η Ερρικα Πρεζεράκου στο Instagram από το νοσοκομείο.

H 7χρονη Αναστασία, που νοσηλεύεται στο Χιούστον των ΗΠΑ προκειμένου να λάβει θεραπεία για την επιθετική μορφή καρκίνου στον εγκέφαλο που διαγνώστηκε, κάνει το σήμα της νίκης και δείχνει ότι είναι πολεμίστρια. Η ανιψιά της Ερρικας Πρεζεράκου δέχτηκε ένα μεγάλο κύμα αγάπης και συμπαράστασης από την πρώτη στιγμή που γνωστοποιήθηκε η περιπέτεια της υγείας της.

Η Eρρικα Πρεζεράκου έχει μεγάλη αδυναμία στην κόρη της αδελφής της. Φροντίζει να ενημερώνει όλο τον κόσμο που τη στηρίζει για την πορεία της ανιψιάς της. Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες η πρώην πρωταθλήτρια του στίβου ευχαρίστησε τον κόσμο και σημείωσε στο προφίλ της: «Η Αναστασία ξεκίνησε θεραπεία και το ότι βρίσκεται εκεί το οφείλει στα κύματα αγάπη σας...στην φροντίδα σας και στην προσευχή σας. Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια πια. Ευχαριστώ μέσα από την κάρδια μου ηλιόλουστα πλάσματα».

Η Έρρικα Πρεζεράκου έχει μεγάλη αδυναμία στην κόρη της αδελφής της. Φροντίζει να ενημερώνει όλο τον κόσμο που τη στηρίζει για την πορεία της ανιψιάς της.

Δείτε τη μικρή Αναστασία να κάνει το σήμα της νίκης!



Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες η πρώην πρωταθλήτρια του στίβου ευχαρίστησε τον κόσμο και σημείωσε στο προφίλ της: «Η Αναστασία ξεκίνησε θεραπεία και το ότι βρίσκεται εκεί το οφείλει στα κύματα αγάπη σας...στην φροντίδα σας και στην προσευχή σας. Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια πια. Ευχαριστώ μέσα από την κάρδια μου ηλιόλουστα πλάσματα».


medlabgr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ