2020-11-21 17:40:09
Φωτογραφία για Ζήνα Κουτσελίνη: «Η Τατιάνα δεν είναι νέος αντίπαλος.Εγώ δεν φοβάμαι κανέναν»

Απέναντι από την Ζήνα Κουτσελίνη θα είναι η νέα εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον ALPHA. Στην κάμερα του "Έλα Χαμογέλα"  μίλησε η Ζήνα Κουτσελίνη και σχολίασε το νέο βήμα της Τατιάνας Στεφανίδου. 

«Όλοι ίσα είμαστε, κάποιος λίγο παραπάνω, κάποιος λίγο παρακάτω. Από αυτή τη ζώνη έχουν περάσει όλοι απέναντί μας. Έρχεται η Τατιάνα απέναντί μας ή πάει αλλού; Δεν υπάρχουν αντίπαλοι, υπάρχουν καλές και κακές εκπομπές. Η Τατιάνα δεν είναι νέος αντίπαλος είναι παλιός, την ξέρουμε. Είναι η Τατιάνα. Τη φοβόμαστε λες; Εγώ δεν φοβάμαι κανέναν»,είπε αρχικά η Ζήνα Κουτσελίνη.

«Ο συγκεκριμένος όμιλος αποφάσισε να βάλει δύο εκπομπές απέναντι -αν ισχύει αυτό γιατί εγώ δεν το ξέρω. Αυτό νομίζω είναι για να σας συντρίψει όλους. Εγώ λοιπόν πιστεύω ότι θα γειώσουμε τον ανταγωνισμό πριν ξεμαλλιαστούμε».

Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε και για το περιστατικό στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου με τις "Σφήκες": «Είναι λήξαν το περιστατικό με τις Σφήκες. Για μένα η τηλεόραση δεν έχει να κάνει με το YouTube και το Instagram. Όταν μια γυναίκα 50 ετών και μάλιστα μάνα εκτίθεται στον τηλεοπτικό αέρα πρέπει και τα λόγια να είναι κόσμια» είπε χαρακτηριστικά.





Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ