2020-11-22 13:40:10
Φωτογραφία για Συγκλονίζει η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου - «Είχα ένα σχέδιο να πάρω συνέντευξη από τον πατέρα μου»
Με μία συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου θέλησε να μοιραστεί τις δύσκολες στιγμές που περνά με το πρόβλημα υγείας του πατέρα της. Η παρουσιάστρια, η οποία έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της σε εκπομπές της ΕΡΤ και ζει πλέον στην Σουηδία με την οικογένειά της, εξομολογήθηκε στους διαδυκτιακούς της φίλους ότι το όνειρό της ήταν να πάρει κάποια στιγμή συνέντευξη από τον πατέρα της για τη ζωή του αλλά δυστυχώς δεν θα μπορέσει το πραγματοποιήσει ποτέ.

«Πέρασα την Παρασκευή με τον μπαμπά μου που επέστρεψε τελικά στο σπίτι από το νοσοκομείο. Πάλι. Και ακόμη κι αν είναι επικίνδυνο να τον επισκεφθούμε κατά τη διάρκεια αυτής της πανδημίας, πρέπει να είμαστε εκεί γι 'αυτόν, καθώς αυτός, ο πρώην μπόξερ, καθαριστής και παίκτης είναι κολλημένος στο κρεβάτι.

Η Μελίνα χαϊδεύει τον παππού της και μάλιστα τον ενθάρρυνε να περπατήσει τρία βήματα! Η ηρωική αδελφή μου Σόφια είναι εκεί καθημερινά και είμαι τόσο ευγνώμων που έχω αυτήν και τη μικρότερη αδερφή μου Δήμητρα! Μετά το δείπνο και λίγο καθάρισμα περάσαμε από το σπίτι της μητέρας μου για να της δώσουμε και ένα φιλί.


Αυτή η χρονιά με έχει διδάξει τόσο πολύ και με έχει μεταμορφώσει με πολλούς τρόπους. Ένα από τα σκληρά μαθήματα είναι η συγχώρεση. Ένα άλλο είναι να μην σχεδιάζουμε και να μην αναβάλλουμε πράγματα για ένα μακρινό μέλλον. Απλά τα κάνουμε. Είχα ένα σχέδιο να πάρω συνέντευξη από τον πατέρα μου για τη ζωή του. Τη μυστική του ζωή μακριά από εμάς. Και τώρα είναι πολύ αργά», έγραψε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ