2020-11-22 21:38:02
Φωτογραφία για Φορητή κινητή μονάδας νοσηλείας στήθηκε έξω από το 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο
Σε εξέλιξη βρίσκεται το στήσιμο της φορητής κινητής μονάδας νοσηλείας έξω από το 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, ώστε να συνδράμει εάν χρειαστεί στη μεγάλη προσέλευση ασθενών με κορονοϊό.

Έχουν ήδη στηθεί οι σκηνές και τα κοντέινερ που σύμφωνα με πληροφορίες, σχεδιάζεται να χρησιμοποιηθούν για τη νοσηλεία ασθενών με Covid-19. Οι εργασίες του νοσοκομείου, αναμένεται να ολοκληρωθούν έως αύριο, Δευτέρα.

Aξίζει να σημειωθεί ότι τo στρατιωτικό νοσοκομείο θα λειτουργήσει ως χώρος υποδοχής για περιστατικά Covid. Ανάλογη προετοιμασία και στήσιμο Κινητής Υγειονομικής Μονάδας Ειδικών Αποστολών (ΚΥΜΕΑ) είχε πραγματοποιηθεί από τις δυνάμεις του Ελληνικού Στρατού στο Αφγανιστάν, όταν είχε σταλεί εκεί ένα τμήμα.

Υπενθυμίζεται ότι έχει ξεκινήσει η μεταφορά ασθενών από τις δύο ιδιωτικές κλινικές που επιτάχθηκαν από το Υπουργείο Υγείας ενώ έξω από την Κλινική "Λυσίμαχος Σαραφιανός" βρέθηκαν στρατιωτικά ασθενοφόρα προκειμένου να μεταφέρουν ασθενείς στο 424 Νοσοκομείο.

Ακόμα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι τέσσερις κλινικές για ασθενείς Covid-19 που λειτουργούν αυτή τη στιγμή στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο 424 έχουν γεμίσει και νοσηλεύονται από 28 ασθενείς στην κάθε μία. Επίσης, έως το πρωί, από τις 10 κλίνες εντατικής θεραπείας οι οκτώ ήταν γεμάτες.

Πηγή: grtimes.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ