2020-11-23 16:51:33
Φωτογραφία για ΗΠΑ: Συνελήφθη 15χρονος για την ένοπλη επίθεση με 8 τραυματίες σε εμπορικό στο Ουισκόνσιν
Οι αρχές της Ουαουατόσα βρήκαν κατά την ερευνά τους και το όπλο που φέρεται να χρησιμοποίησε ο έφηβος κατά την διάρκεια του συμβάντος Η αστυνομία ανακοίνωσε το απόγευμα της Κυριακής ότι προχώρησε στη σύλληψη ενός 15χρονου ως υπόπτου για την επίθεση με όπλο σε ένα εμπορικό κέντρο του Ουισκόνσιν την Παρασκευή που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό οκτώ ατόμων.

Οι αρχές της Ουαουατόσα βρήκαν κατά την ερευνά τους και το όπλο που φέρεται να χρησιμοποίησε ο έφηβος κατά την διάρκεια του συμβάντος. Ο δράστης μετά τους πυροβολισμούς κατάφερε να διαφύγει από το εμπορικό με την αστυνομία να δικαιολογεί το γεγονός ότι δεν τον συνέλαβε, επειδή είχε ως προτεραιότητα την διάσωση και παροχή βοήθειας στους τραυματίες. Η επιχείρηση των αρχών στο εμπορικό «Mayfair Mall» είχε διάρκεια 6 ωρών και συμμετείχαν επτά ομάδες της αστυνομίας.

Η αστυνομία είπε ότι το περιστατικό δεν ήταν τυχαίο, αλλά «μια διαμάχη μεταξύ δύο ομάδων». Τέσσερα από τα θύματα ήταν «αθώοι παρευρισκόμενοι», ενώ οι ανακριτές, με τη βοήθεια του FBI, από τις μαρτυρίες των θυμάτων και τις κάμερες ασφαλείας του εμπορικού κατάφεραν αν συλλέξουν τα απαραίτητα στοιχεία που τους οδήγησαν στον εντοπισμό του υπόπτου.

Ο δήμαρχος της Ουαουατόσα, Ντένις Μακμπράιντ, δήλωσε στο ABC News το Σάββατο ότι τα οκτώ θύματα αναρρώνουν από τους τραυματισμούς τους
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ