2020-11-23 17:15:20
Φωτογραφία για Μη με βανδαλίζετε - Μη με πυροβολείτε. Η απάντηση της Μαργαρίτας κόρη Θεοδωράκη

 medlabnews.gr iatrikanea

Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη ευχαρίστησε όλο τον κόσμο που έστειλε τροφή και χορηγίες, σε συνέχεια της έκκλησής της για βοήθεια. Παράλληλα, ζήτησε να μη την «πυροβολούν».

Ένα νέο μήνυμα, αυτή τη φορά μέσω της εκπομπής του Alpha «Kαλύτερα δε γίνεται», στέλνει η Μαργαρίτα Θεοδωράκη, στον απόηχο της πολυσυζητημένης ανάρτησής της - έκκλησης για βοήθεια, μέσω facebook.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με δημοσιογράφο του προαναφερθέντος Μέσου, η κόρη του μεγάλου Έλληνα μουσικοσυνθέτη φέρεται να είπε «μη με βανδαλίζετε, μη με πυροβολείτε», απέναντι στα σχόλια που προκάλεσε η σχετική αναφορά της για τη δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει.

Θεωρεί, μάλιστα, πως το post το οποίο έκανε αφορά όλους τους μουσικούς της χώρας, οι οποίοι «πεινάνε αυτή τη στιγμή».

«Μου ζήτησε να μεταφέρω αυτά τα λόγια λόγω του ότι η Λαϊκή Ορχήστρα “Μίκης Θεοδωράκης” είναι απλήρωτη εδώ και πολλούς μήνες με αποτέλεσμα να έχει βρεθεί σε οικονομικό αδιέξοδο για τις συναυλίες και τις παραστάσεις που θα γίνονταν για τα 95 χρόνια Μίκης Θεοδωράκης. Άρα όλο αυτό είναι ένας φαύλος κύκλος», συνέχισε ο δημοσιογράφος, μιλώντας για την επικοινωνία που είχε με την κ. Θεοδωράκη.



Αναφερθείς στη στάση του Μίκη Θεοδωράκη ο συνεργάτης του «Καλύτερα δε γίνεται» πρόσθεσε: «Αυτό που ξέρω και μου μετέφερε η Μαργαρίτα είναι ότι όλες τις κινήσεις τις γνωρίζει και της συμπαραστέκεται».

Τέλος, η κόρη του μεγάλου Έλληνα μουσικοσυνθέτη διαβίβασε τις ευχαριστίες της σε όλο τον κόσμο που έστειλε τροφή για τα κατοικίδια της, αλλά και για τη χορηγία που κάλυψε την οφειλή στη ΔΕΗ, η οποία είχε οδηγήσει σε διακοπή της ηλεκτροδότησης στο σπίτι της στο Βραχάτι Κορινθίας.



Διαβάστε επίσης

Μαργαρίτα κόρη Θεοδωράκη: Πώς χάθηκε μια περιουσία πολλών εκατομμυρίων - Oι "αδυναμίες" που την οδήγησαν στον άσσο
medlabgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ