2020-11-23 18:00:22
Φωτογραφία για Άννα Μπουσδούκου: Η εξομολόγηση για το σεξιστικό σχόλιο που δεχθηκε on air στο παρελθόνΣτο «Προσωπικά» και στην Έλενα Κατρίτση μίλησε η Άννα Μπουσδούκου. Η γνωστή  παρουσιάστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, για το σεξιστικό σχόλιο που είχε δεχθεί στο παρελθόν την ώρα της εκπομπής από πολιτικό. 

Για τις δυσκολίες του επαγγέλματος λόγω του ότι είναι γυναίκα,είπε: «Σίγουρα υπήρχαν στραβωμένα βλέμματα, αλλά δεν ήταν κεντρικά εμπόδια. Εκεί ήμουν τυχερή γιατί μπορεί να έχεις να αντιμετωπίσεις πραγματικά ακραίες συμπεριφορές και bullying. Αλλά δεν δέχθηκα ακρότητες. Επ’ ουδενί δεν λέω ότι εξαρτώνται από εμάς γιατί αν ήταν έτσι, δεν θα έπεφταν τόσες γυναίκες θύματα διαφόρων μορφών εκφοβισμού κι αποκλεισμού. Δε λέω αυτό. Ίσα ίσα επειδή πιστεύω πάρα πολύ στην διαφορετικότητα και στην ισότητα ταυτόχρονα, αρνούμαι να μην ψάξω την δύναμη για εκείνο το βλέμμα που με κοιτά υποτιμητικά γιατί είμαι γυναίκα και έχει λιγότερη σημασία ο λόγος μου».

«Έχει τύχει πολιτικός να μιλήσει να απαντήσει, επειδή ήταν συγκεκριμένος ο χρόνος που είχε στην διάθεσή του μαζί με τον συνάδελφό του από άλλο κόμμα. Όμως δε του έφτανε ο χρόνος. Κλείνοντας την εκπομπή μου έδειξε τα νεύρα του, τον εκνευρισμό του και την απογοήτευσή του, χωρίς ωστόσο να μου πει κάτι. Έφυγε από το πλατό. Όταν ολοκληρώθηκε η εκπομπή ένας συνάδελφος από το κτίριο που εργαζόμουν, μου είπε καλά τι έγινε με τον Χ. Βγήκε έξω ωρυόμενος, βρίζοντας και λέγοντας ότι εγώ δεν πρόκειται να έρθω ξανά σε αυτό το κοριτσάκι. Ζήτησα το τηλέφωνο από τον συνάδελφό μου, που ήταν υπεύθυνος καλεσμένων, και τον κάλεσα από το κινητό κι απάντησε. Του λέω “γεια σας είμαι το κοριτσάκι. Θέλετε να μου πείτε κάτι εμένα γιατί προς το παρόν αυτό που έχετε καταφέρει είναι ένα ολόκληρο κτίριο να κοροϊδεύει, να σχολιάζει και να γελά με την δική σας συμπεριφορά”. Ταυτόχρονα μέσα μου ένιωθα την προσβολή, την απαξίωση αλλά υπερίσχυσε το πόσο γελοίος φάνηκε ο τρόπος του, αλλά και η αδυναμία του να μου τα πει ευθέως»,είπε χαρακτηριστικά.Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στον «πάγο» το Survivor
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στον «πάγο» το Survivor
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ