2020-11-23 19:57:18
Φωτογραφία για 20 ιδιώτες γιατροί της Αθήνας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Υπουργείου

medlabnews.gr iatrikanea

 20 ιδιώτες γιατροί της Αθήνας ανταποκρίθηκαν μέχρι τώρα στο κάλεσμα του Υπουργείου Υγείας να συνδράμουν το σύστημα υγείας

Γ. Πατούλης: «Ήρθε η ώρα να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, για να αντιμετωπίσουμε τον εχθρό».

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών διευκρινίζει ότι είκοσι ιδιώτες γιατροί της Αθήνας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Υπουργείου Υγείας και έχουν δηλώσει συμμετοχή για να ενισχύσουν τις δομές υγείας στις πληττόμενες από τον κορωνοϊό περιοχές της χώρας.

Ο ΙΣΑ έχει καλέσει τα μέλη του να συμμετάσχουν με όλες τις δυνάμεις τους στην εθνική προσπάθεια για την αναχαίτηση της επιδημίας και τη σωτηρία των συμπολιτών μας. 

Ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ.Πατούλης επισημαίνει ότι οι γιατροί της Αθήνας έχουν αποδείξει το υψηλό αίσθημα ευθύνης που διαθέτουν και τονίζει ότι ήρθε η ώρα ο ιατρικός κόσμος να ενώσει τις δυνάμεις του και να δώσει τη μεγάλη μάχη για τον ασθενή, τη δημόσια υγεία και την πατρίδα.

«Η πατρίδα μας δίνει μια κρίσιμη μάχη ενάντια στην πανδημία που απειλεί την ανθρωπότητα. Ήρθε η ώρα να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, για να αντιμετωπίσουμε τον εχθρό. Η μάχη ενάντια στην επιδημία θα κριθεί από την οργάνωση και την αντοχή των δομών υγείας. Οι γιατροί στο Εθνικό Σύστημα Υγείας που υπερβαίνουν τις δυνάμεις τους για να σώσουν τις ζωές των συμπολιτών μας έχουν ανάγκη από βοήθεια. Είμαστε υπέρ της μονιμότητας στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, ωστόσο αυτή είναι μια συνθήκη έκτακτης ανάγκης και ο ιατρικός κόσμος οφείλει να συσπειρωθεί. Όλοι μαζί θα δώσουμε τη μάχη για τον ασθενή, τη δημόσια υγεία και την πατρίδα», τονίζει ο κ. Πατούλης.

 

 

 

medlabgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ