2020-11-23 23:00:13
Φωτογραφία για Πώς να ντύνεστε για να φαίνεστε λεπτότερη
Υπάρχουν δοκιμασμένα tips που αφορούν το ντύσιμο, που θα σας 

κάνουν να δείχνετε λεπτότερη και που πραγματικά αξίζουν και.

 έχουν κάποιο αποτέλεσμα. Τη διαφορά.. θα τη δείτε όταν κοιταχτείτε στον καθρέφτη. Δείτε λοιπόν ποια είναι αυτά τα τρικ που θα σας κάνουν να αισθάνεστε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και θα δείχνετε πιο σέξι, όλες τις ώρες.

Φορέστε μαύρα

Είναι παλιό και γνωστό τρικ, αλλά εξακολουθεί να παραμένει δυνατό, γιατί έχει σίγουρο αποτέλεσμα. Φορώντας μαύρα θα φαίνεστε οπωσδήποτε λεπτότερη είτε αυτό αφορά παντελόνι είτε ένα απλό, μαύρο φόρεμα. Αυτός είναι και ο λόγος που το μικρό μαύρο φόρεμα είναι τόσο δημοφιλές εδώ και δεκαετίες! Το ντύσιμο σε μαύρο χρώμα δημιουργεί ένα λεπτότερο look, γιατί κρύβει εύκολα ατέλειες και γενικά λεπταίνει την εικόνα μας, γι'αυτό και εξακολουθεί να είναι ένα απο τα πιο αγαπημένα tips των γυναικών για μια πιο αδύνατη σιλουέτα.


Φορέστε ψηλά τακούνια

Τα τακούνια μπορούν να γίνουν ο καλύτερος φίλος μιας γυναίκας. Μπορούν πραγματικά να κάνουν πολλά πράγματα για το γυναικείο σώμα, συμπεριλαμβανομένου του να σας δείχνουν πιο λεπτή. Αυτό συμβαίνει, επειδή σας δείχνουν ψηλότερη από ό,τι είστε και σε κάθε περίπτωση απομακρύνουν από την εικόνα σας τα περιττά κιλά. Το αποτέλεσμα του να φαίνεστε ψηλότερη, είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεστε για να εντυπωσιάσετε. Και δεν χρειάζεται να φοράτε εκκεντρικά και βαριά ψηλοτάκουνα: ακόμα και τα μέτρια, λεπτά τακούνια, έχουν πάντα αποτέλεσμα!

Δουλέψτε με τις αναλογίες σας

Μια καλή ιδέα είναι να κοιταχτείτε στον καθρέφτη και να εκτιμήσετε τις αναλογίες σας. Εσείς αυτό που θέλετε είναι απλά να προβάλλετε μόνο τα πιο αδύνατα μέρη του σώματός σας. Για παράδειγμα, εάν έχετε πολύ μικρό μπούστο, θα πρέπει να φοράτε ζώνες ώστε να τραβάτε την προσοχή σ´εκείνο το σημείο. Επιπλέον, θα πρέπει σίγουρα να διαχειριστείτε τα όχι και τόσα λεπτά σημεία στο σώμα σας. Εάν π.χ. έχετε φαρδείς γοφούς, θα πρέπει να επιλέγετε ψηλόμέσα παντελόνια και φαρδιά στο κάτω μέρος τους, ώστε να δημιουργήσουν περισσότερο μια ισορροπία στο σύνολο, αντί να εστιάζουν στους γοφούς σας.

Αποφύγετε τις οριζόντιες ρίγες και τα τεράστια εμπριμέ

Οι οριζόντιες ρίγες απαγορεύονται όταν δεν έχετε μια λεπτή σιλουέτα. Τα τεράστια εμπριμέ επίσης, θα πρέπει να αποφεύγονται. Αυτές οι δύο περιπτώσεις θα σας κάνουν σίγουρα να δείχνετε ότι έχετε κάποια κιλά παραπάνω....Εάν παρόλα αυτά, δεν γνωρίζετε καλά ποιά εμπριμέ σας ταιριάζουν και ποιά όχι, ρωτήστε μια φίλη που γνωρίζει από στυλ και μόδα και την οποία εμπιστεύεστε για την ειλικρίνειά της. Εάν διαθέτετε κάποια χρήματα, θα μπορούσατε επίσης να συμβουλευτείτε έναν προσωπικό στυλίστα.

Αγοράστε σκούρα ξεβαμμένα τζήν παντελόνια

Τα σκούρα, ξεβαμμένα τζήν, είναι οπωσδήποτε μια πολύ καλή επιλογή για μια λεπτότερη σιλουέτα. Τα ανοιχτόχρωμα ξεβαμμένα, όχι. Πάντα να προτιμάτε το σκούρο ύφασμα τζήν όταν βρίσκεστε σε καταστήματα για μια τέτοια αγορά. Θα σας δείχνουν λεπτότερη, εκτός του ότι αποτελούν μια πολύ μοντέρνα επιλογή. Επίσης ταιριάζουν με τα πάντα.

Τα αξεσουάρ σας

Τα αξεσουάρ, είναι και αυτά οι φίλοι σας που θα σας δείχνουν λεπτότερη. Και φυσικά αυτό αφορά τα κοσμήματα. Ένα ενδιαφέρον κολιέ ή ένα ζευγάρι κομψά, κρεμαστά σκουλαρίκια, είναι σημεία που θα τραβήξουν την προσοχή των άλλων και θα την απομακρύνουν από σημεία που δεν θέλετε. Τα αξεσουάρ θα τραβήξουν τα βλέμματα στο ωραίο στυλ σας και όχι στα περιττά σας κιλά.

Μην αδιαφορείτε για τον εαυτό σας

Εάν δεν ασχολείστε με την εμφάνισή σας και είστε απεριποίητη, αυτό φαίνεται. Το πρόχειρο, ατημέλητο ντύσιμο, δεν θα σας δείχνει πιο αδύνατη. Στη πραγματικότητα θα σας δείχνει πιο βαριά, ειδικά όταν φοράτε πρόχειρα, ριχτά ρούχα! Αφιερώσετε χρόνο να φροντίσετε τα μαλλιά σας, πηγαίνετε συχνά κομμωτήριο, να είστε μακιγιαρισμένη σωστά και φορέστε ρούχα που τα έχετε συνδυάσει προσεκτικά και που σας κολακεύουν. Θα φαίνεστε περισσότερο ελκυστική και λεπτή, εάν αισθάνεστε καλύτερα και πιο όμορφα με την εμφάνισή σας.

Εκτός από τις παραπάνω γενικές συμβουλές, προσπαθήστε και αφιερώσετε μόνη σας λίγο χρόνο, ώστε να καταλήξετε στο στυλ του ντυσίματος που πηγαίνει στο δικό σας σώματότυπο. Είναι το πιο βασικό απ´όλα και είναι κάτι που θα καταλάβετε αμέσως, κάθε φορά που δοκιμάζετε ένα σύνολο και βλέπετε τον εαυτό σας στον καθρέφτη! Εάν η εικόνα σας σας ικανοποιεί, να είστε σίγουρη ότι στους άλλους φαίνεται ακόμα καλύτερη!

Πηγή: mama365.gr

Δυναμίτης - Ειδήσεις You might also like:
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ