2020-11-26 14:30:11
Φωτογραφία για Ναταλία Γερμανού: «Έχω κάνει υστερίες, έσπαγα ποτήρια»



Στην εκπομπή “Happy Day” και τον Μιχάλη Πλεμμένο έδωσε συνέντευξη η Ναταλία Γερμανού, η οποία αναφέρθηκε και στη σχέση τους με τους γονείς της και αποκάλυψε άγνωστα περιστατικά.

«Η φετινή τηλεοπτική σεζόν είναι από τις πιο όμορφες. Είναι πολύ δύσκολο να δέσει μια καινούργια παρέα τόσο γρήγορα. Κάνω σαββατοκύριακο 12 χρόνια. Αγαπώ τα σαββατοκύριακα και τις βραδινές εκπομπές. Όταν  ήμουν μικρή ήθελα να γίνω ηθοποιός, αλλά ο πατέρας μου, μου το ξέκοψε. Μου είχε αδυναμία, αλλά δεν με είχε παραχαϊδεμένη.

Στα επαγγελματικά μου ήταν πολύ αυστηρός, αλλά στα προσωπικά μου πολύ τρυφερός. Η μαμά μου ήταν η πρώτη γυναίκα που έγινε πρόεδρος σε διαφημιστική εταιρεία στην Ελλάδα. Μέχρι τα 22 είχα τεράστιο άγχος να τους κρατώ ικανοποιημένους, δεν ήταν ευχαριστημένοι με τίποτα. Στα 23 μου τους είπα: “δεν μπορώ να είμαι το σούπερ τέλειο πλάσμα που θέλετε. Αγαπήστε με ή παρατήστε με”.

Έχω υπάρξει Drama Queen, θα μπορούσαν να γραφτούν κωμικά σίριαλ πάνω μου. Τώρα είμαι τόσο ψύχραιμη που οι περισσότεροι νομίζουν ότι είμαι αδιάφορη. Έχω κάνει υστερίες, κλάματα. Έσπαγα ποτήρια και έλεγα “το σπάω το ποτήρι, το βλέπεις το γυαλί; Θα το πάρω στο χέρι μου και…”. Αυτά έχουν γίνει πριν από 20 χρόνια», είπε μεταξύ άλλων η Ναταλία Γερμανού.







Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ