2020-11-28 17:40:17
Φωτογραφία για Έλενα Τσαγκρινού: «Στην Eurovision δεν χωρούν προγνωστικά και ένστικτα»



Την πρώτη της συνέντευξη παραχώρησε η Έλενα Τσαγκρινού στο «Down Town» Κύπρου και μίλησε τόσο για το γεγονός ότι θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον επόμενο διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι El Diablo που θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο, όσο και για την μεγάλη επιτυχία της Ελένης Φουρέιρα στον διαγωνισμό. 

Το ένστικτό σου τι λέει για τη θέση που αξίζει στο συγκεκριμένο τραγούδι;

Η Eurovision μας έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι είναι γεμάτη ανατροπές και εκπλήξεις. Πόσες φορές δεν μας έχει ξαφνιάσει ο νικητής ή ότι ένα τραγούδι που θεωρούσαμε top δεν κατάφερε να πάρει την πρωτιά; Δεν χωρούν προγνωστικά και ένστικτα, μόνο σκληρή δουλειά και προσπάθεια.

Είσαι έτοιμη για οποιαδήποτε θέση; Ακόμη κι αν δεν πάει καλά, όσο περιμένεις;

Είμαι έτοιμη να παρουσιάσω το τραγούδι δίνοντας τον καλύτερό μου εαυτό, κάνοντας περήφανη την Κύπρο που με επέλεξε και προσδοκώντας το καλύτερο αποτέλεσμα. Παρακαλώ όλο τον κόσμο να μου στείλει τη θετική του ενέργεια!

Σε αγχώνει περισσότερο το γεγονός πως η εκπρόσωπός μας τo 2018, η Ελένη Φουρέιρα, έχει ανεβάσει πια τον πήχη πολύ ψηλά και όλοι θα περιμένουν το καλύτερο από σένα;

Η Ελένη Φουρέιρα, την οποία αγαπώ και θαυμάζω, όντως έβαλε τον πήχη ψηλά, τόσο για τη Eurovision όσο και για την pop σκηνή. Είναι μια πραγματική star, πρωτοπόρος, και κάθε της βήμα αποτελεί μια μουσική πρόταση από την οποία μπορεί να εμπνευστεί κάθε καλλιτέχνης. Φυσικά και θα ήθελα να τα πάω εξίσου καλά με εκείνη!

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ