2020-11-28 22:43:20
Φωτογραφία για Μάντζιος: «Δείξαμε ότι μπορούμε να κοιτάξουμε στα μάτια κάθε αντίπαλο»
Ο Άρης ηττήθηκε με 2-1 σκορ από τον Ολυμπιακό, ωστόσο με την εικόνα του απέδειξε ότι μπορεί να

 κοιτάει στα μάτια οποιοδήποτε αντίπαλο, όπως τόνισε ο Άκης Μάντζιος, μετά το ματς στο «Κλεάνθης Βικελίδης», μιλώντας... στην κάμερα των συνδρομητικών καναλιών NovaSports.

«Και οι δύο ομάδες ήθελαν το αποψινό παιχνίδι. Έγινε ένα κοντρολαρισμένο ματς από το ξεκίνημα. Όμως δεχθήκαμε ένα "κρύο" γκολ στο ημίωρο. Δεχθήκαμε και ένα εύκολο γκολ με το… καλησπέρα στο δεύτερο ημίχρονο και τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα για εμάς», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός του Άρη που συμπλήρωσε:

«Βάλαμε το γκολ, μειώσαμε, προσπαθήσαμε και πιέσαμε για την ισοφάριση. Η γενική εικόνα της ομάδας έδειξε ότι μπορεί να κοιτάει τα μάτια οποιονδήποτε αντίπαλο και να διατηρηθεί ψηλά στη βαθμολογία».

Σχολιάζοντας το θέμα των αλλαγών που πραγματοποίησε, ο 51χρονος προπονητής επεσήμανε: «Ο σχεδιασμός ήταν να γίνουν οι αλλαγές στο σημείο εκείνο (σ.σ. στο 57ο λεπτό). Μας πήγε πίσω το δεύτερο γκολ. Μας έκανε πιο δύσκολη τη δουλειά γιατί δεν είχαμε απειληθεί καθόλου. Μας έδωσαν την ένταση τα παιδιά, αλλά δυστυχώς δεν καταφέρουμε να πάρουμε κάτι».


Καταλήγοντας, ο Μάντζιος θέλησε να κοιτάξει μπροστά και το εξ αναβολής ματς με τη Λάρισα (2/12, 17:15 – Στάδιο Αλκαζάρ): «Αυτό ήταν το πρώτο ουσιαστικό ντέρμπι, μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό που κερδίσαμε. Θέλαμε βαθμό ή βαθμούς, αλλά δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να ξεκουραστούμε τώρα για το παιχνίδι της Τετάρτης».

Δυναμίτης - Ειδήσεις You might also like:
dunamitis
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ