2020-11-29 12:51:31
Φωτογραφία για Εταιρεία έκανε δώρο 4.116 νέα αυτοκίνητα στους εργαζομένους της
Πρόκειται για μια σπουδαία κίνηση ανθρωπιάς η οποία χάρισε χαμόγελα στους εργαζομένους.

Ο πλανήτης έχει «σφυροκοπηθεί» -πολυπλεύρως- από την πανδημία του κορωνοϊού, καθώς εκτός από τις ανυπολόγιστες απώλειες σε ανθρώπινες ζωές, υπάρχουν και πολλοί άνθρωποι, που λόγω της συνακόλουθης οικονομικής ύφεσης, έχουν βρεθεί χωρίς εργασία.

Οι υπάλληλοι, όμως, της κινεζικής εταιρείας Jiangxi West Dajiu & Steel Corporation, η οποία δραστηριοποιείται στη βιομηχανία σιδήρου και χάλυβα, όχι μόνο δεν φλέρταραν με την εργασιακή ανασφάλεια, αλλά χάρη στη διεύθυνση της εταιρείας τους, ανταμείφθηκαν πλουσιοπάροχα για τις προσφερόμενες υπηρεσίες τους.

Ειδικότερα, η εταιρεία παρείχε από ένα ολοκαίνουριο αυτοκίνητο σε κάθε έναν από τους συνολικά 4.116 εργαζομένους. Πρόκειται, λοιπόν, για ισάριθμα αυτοκίνητα, η αθροιστική τιμή των οποίων αντιστοιχεί σε 62.8 εκατ. ευρώ.

 Τα μοντέλα που παρήγγειλε η Jiangxi West Daiju & Steel Corporation είναι Volkswagen Passat (sedan) και Ford Territory – το τελευταίο αποτελεί ένα compact SUV που είναι προϊόν συνεργασίας της JMC με την αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία.

Και ας μην έφτανε αυτό, η εταιρεία παρείχε στους εργαζομένους ασφαλιστική κάλυψη για πέντε χρόνια.

Υπενθυμίζεται πως σε μια αντίστοιχα κίνηση ανθρωπιάς είχε προχωρήσει πρόσφατα και η Porsche μοιράζοντας 9.700 ευρώ σε κάθε εργαζόμενο ως bonus για τις επιδόσεις της. anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ