2020-11-30 15:40:09
Φωτογραφία για Vice Special: «Το Κυνήγι της Τελειότητας»

Τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου το ελληνικό γραφείο του VICE παρουσιάζει στον ANT1 το ντοκιμαντέρ με τίτλο «Το Κυνήγι της Τελειότητας».

Λόγω της διάδοσης των νέων προτύπων ομορφιάς μέσω των social media και ειδικά του Instagram, τα «πειραγμένα» πρόσωπα λόγω των botox, των υαλουρονικών θεραπειών, αλλά και τα αλλαγμένα σώματα, τα συναντάμε σε όλο και μικρότερες ηλικίες. 



Ο πιο διάσημος Έλληνας make-up artist Αχιλλέας Χαρίτος μίλησε στο VICE και την Ελίζα Μπενβενίστε, για το πώς ακριβώς επηρεάστηκαν τα πρότυπα ομορφιάς από τα social media. Επίσης, ο γνωστός φωτογράφος Γιώργος Καλφαμανώλης, εξηγεί πώς το Photoshop ήταν ένας προάγγελος των αισθητικών επεμβάσεων που άρχισαν να γίνονται μαζικά τα τελευταία χρόνια.



Μιλήσαμε με την 27χρονη Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, για τις αισθητικές επεμβάσεις που έχει ξεκινήσει από τα 21 της χρόνια, προκειμένου να βελτιώσει το στήθος, τη μύτη και τα χείλη της. Η κάμερα του VICE την ακολούθησε σε μία θεραπεία botox που της έκανε ο πλαστικός χειρουργός Αριστομένης Γιαννόπουλος, ο οποίος στη συνέχεια ανέλυσε τη νέα κουλτούρα των αισθητικών επεμβάσεων στις οποίες καταφεύγουν γυναίκες και άντρες, όλο και μικρότερων ηλικιών.



Τέλος, γνωρίσαμε την 25χρονη Κατερίνα Πρωτόπαπα, που έχει δημιουργήσει με συνομήλικές της την ομάδα «Full House» με σκοπό να προωθήσουν το κίνημα υπέρ της φυσικής εμφάνισης, που γεννήθηκε μετά την ευρεία διάδοση των αισθητικών επεμβάσεων. 

VICE SPECIALS – Δευτέρα 30 Νοεμβρίου,  01:15, στον ΑΝΤ1.



Παραγωγή: Ελίζα Μπενβενίστε

Οπερατέρ: Αλέξανδρος Παπαθανασόπουλος, Πέτρος Νούσιας, Τάσος Σκαρής, Νίκος Βλαχάκης

Ηχολήπτης: Βασίλης Ζαμπίκος

Μοντέζ: Γωγώ Μπεμπέλου



Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς ντοκιμαντέρ VICE Specials εδώ:  https://video.vice.com/gr/show/vice-greece-specials

###

Στοιχεία Επικοινωνίας με τα ΜΜΕ:

Ναυσικά Μαυρομούστακου, [email protected]

210 6886142









Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ