2020-12-01 16:30:06
Φωτογραφία για Ζωή Δημητράκου: «Δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό και κίνητρο είναι να κερδίσουμε»

Στο 7 Μέρες TV μίλησε η Ζωή Δημητράκου και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει σχέση με γνωστό Τούρκο, καθώς και στο J2US όπου συμμετέχει στο πλευρό του Λευτέρη Πανταζή.  

Έζησες για ένα μεγάλο διάστημα στην Τουρκία. Πώς κρίνετε την επιθετική πολιτική της Τουρκίας έναντι της Ελλάδας;

Με στενοχωρεί πάρα πολύ. Έχω ρίζες από την Κωνσταντινούπολη. Η γιαγιά μου βίωσε το διωγμό στο πετσί της, όπως αντίστοιχα και πολλοί Ρωμιοί. Είναι πολύ θλιβερό, γιατί οι αποφάσεις ή οι κινήσεις του συγκεκριμένου προέδρου είναι ανεξέλεγκτες. Οι Τούρκοι αγαπούν τους Έλληνες, είναι πολύ φιλόξενοι, δεν είναι καθόλου πολεμοχαρείς. Έχω τις πιο όμορφες αναμνήσεις απ' αυτόν το λαό. Δεν έχει καμία σχέση η πολιτική με τους πολίτες.

Ήσουν ιδιαιτέρως γνωστή στην Τουρκία.

Το ανδρικό και το γυναικείο μπάσκετ είναι από τα πιο δυνατά τους αθλήματα. Δίνουν πολλή προσοχή και χρήματα. Η ομάδα τους απαρτίζεται από τις καλύτερες αθλήτριες στον κόσμο. Όπως αντιλαμβάνεσαι, προξενεί ενδιαφέρον στο κοινό να παρακολουθήσει τα παιχνίδια.

Ισχύει ότι είχες ερωτική σχέση με επώνυμο Τούρκο;

Όχι. Δεν είναι αλήθεια. Δεν είχα ποτέ σχέση με Τούρκο...

Θα ήθελες να κερδίσετε το παιχνίδι;

Φυσικά! Θέλουμε να κερδίσουμε. Είμαστε στο παιχνίδι για έναν καλό σκοπό, αλλά και για να ψυχαγωγήσουμε τον κόσμο από το σπίτι του. Δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό και κίνητρο είναι να κερδίσουμε.

Αλήθεια, ποιους παίκτες έχεις ξεχωρίσει;

Ο Αντώνης Λουδάρος με την Πέννυ Μπαλτατζή ταιριάζουν φοβερά. Είναι ένα πολύ δυνατό ζευγάρι.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ