2020-12-02 13:50:30
Φωτογραφία για Ξεκίνησε ο χριστουγεννιάτικος στολισμός της πλατείας Αριστοτέλους
Σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς μπαίνει η πόλη της Θεσσαλονίκης, καθώς από το πρωί ξεκίνησε ο στολισμός της πλατείας Αριστοτέλους, εκεί όπου θα «δεσπόζει» ένα έλατο με χιλιάδες λαμπάκια και ύψους 18 μέτρων

Οι εργασίες θα συνεχιστούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας με την τοποθέτηση μίας φάτνης στον χώρο και των κόκκινων κύβων από πλέξιγκλας. Επίσης, στο κέντρο της πλατείας θα στηθεί μια μικρή κατασκευή που θα φιλοξενεί ένα δεύτερο χριστουγεννιάτικο δέντρο ύψους 13 μέτρων, το οποίο θα «κλέβει» τις εντυπώσεις με τη δημιουργία εφέ με φως και χρώματα.

Σύμφωνα με την αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, Μαρία Καραγιάννη, φέτος για πρώτη χρονιά θα στολιστεί και το Καπάνι με τη στήριξη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου. Ο στολισμός αναμένεται να έχει έναν ημιμόνιμο χαρακτήρα και θα παραμείνει καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους καθώς επιδίωξη τόσο του Δήμου όσο και του Επιμελητηρίου είναι να αναβαθμιστεί η αγορά και να γίνει πιο ελκυστική για τους κατοίκους και τους επισκέπτες.


Παράλληλα, μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας, θα στηθούν χριστουγεννιάτικα δέντρα σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα, στους κεντρικούς οδικούς άξονες, αλλά και τα νοσοκομεία της πόλης.

«Οι συνθήκες είναι δύσκολες λόγω του κορονοϊού, αλλά πρέπει να περάσουμε το μήνυμα της αισιοδοξίας στον κόσμο, να αλλάξουμε τη ψυχολογία. Έτσι λειτουργούν όλες οι πόλεις στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Ρίξαμε μεγάλο βάρος φέτος με τον αντιδημάρχο Κοινωνικής Πολιτικής και στις ευπαθείς ομάδες. Να τις στηρίξουμε, όπως επίσης θα στηρίξουμε τα νοσοκομεία της πόλης με υγειονομικό υλικό», δήλωσε στο ΑΠΕ η κ. Καραγιάννη.
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ