2020-12-03 09:00:15
Φωτογραφία για Κόντρα δίχως τέλος! Καμπουράκη για Σαμαρά: «Ξαναγυρίσανε το πρώτο το γύρισμα όπως ήθελε εκείνος»



Το παρασκήνιο με την "κόντρα" της μαζί με τον Τρύφωνα Σαμαρά αποκάλυψε στο "Πρωινό" η Τέτα Καμπουρέλη.

«Το ερώτημα που έθεσα γιατί έγινε πολύ ξαφνικά, ήταν μήπως έθεσε βέτο ο Τρύφωνας, γιατί έγινε τόσο γρήγορα. Την πρώτη μέρα που πήγα εκείνος αισθάνθηκε περίεργα μαζί μου. Εγώ δεν θέλω να είμαι σε αντιπαράθεση με τον Τρύφωνα ούτε με τον Νίκο Κοκλώνη»,είπε αρχικά.

«Ήταν πολύ άσχημο αυτό που έγινε, να φύγουμε έτσι γρήγορα χωρίς καμία απάντηση. Το συμβόλαιό μου το έχω στο mail μου, μπορώ να στο δείξω και τώρα», και εξήγησε ότι δεν υπέγραψε το συμβόλαιο διότι δεν το είχε δει ο δικηγόρος της.

Πρόσθεσε πως: «Στην αρχή είχα κάνει της παίκτριας τα νύχια κοντά επειδή μου το είπε ο coach, ο Γιάννης Λιάσκος… Και αυτό έκανα. Ό,τι μου λέγανε έκανα, αλλά ο Τρύφωνας προφανώς δεν είχε ακούσει τη συζήτηση και ενώ έλουζε και με καλωσόρισε μου λέει ενώ γράφαμε το επεισόδιο: “Άκουσε να δεις Τέτα μου εγώ τα θέλω μακριά και κόκκινα”, έτσι όπως τα λέει τα ωραία του

. Του απάντησα επειδή είχε προηγηθεί η συζήτηση με τον coach ότι τα ήθελε κοντά και nude του είπα: “Έλα ρε Τρυφωνάκο μου, κάνε εσύ τη δική σου δουλειά και εγώ τη δική μου… Δεν είχα σκοπό να έρθω σε αντιπαράθεση με τον Τρύφωνα που τον ξέρω 100 χρόνια και με ξέρει και τον συμπαθώ κιόλας».

«Ξαναγυρίσανε το πρώτο το γύρισμα όπως ήθελε εκείνος.Εγώ έχω μια πικρία μέσα μου γιατί δε δημιουργώ μυθοπλασίες»!,κατέληξε η Τέτα Καμπουρέλη.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ