2020-12-04 09:20:06
Φωτογραφία για Προκήρυξη έργων συνολικού προϋπολογισμού 65 εκατ. από ΚτΠ



 Έργα συνολικού προϋπολογισμού 65,2 εκατ. ευρώ σχεδιάζει να προκηρύξει μέχρι το τέλος του έτους η Κοινωνία της Πληροφορίας (ΚτΠ). Πρόκειται για:

Τον Εκσυγχρονισμό του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος (ΟΠΣ) και Αναβάθμιση ψηφιακών υπηρεσιών του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, έργο προϋπολογισμού 8,057 εκατ. ευρώ.

Υπηρεσίες διαχείρισης και υποστήριξης του Συστήματος Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού (HRMS) με προϋπολογισμό 786.560 ευρώ. Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία για HRMS που θα αφορά ολόκληρο τον δημόσιο τομέα, προϋπολογισμού 9,393 εκατ. ευρώ (έχουν κατατεθεί οι προσφορές) για το οποίο αξίζει να σημειωθεί ότι είναι από τα έργα πληροφορικής που κόντεψαν να «στοιχειώσουν» αφού συζητιόταν επί χρόνια.

Το Δίκτυο Ασφαλούς Πρόσβασης Επιχειρησιακών Μέσων Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής στο Εσωτερικό Δίκτυο του Φορέα (ΜΙΤΟΣ) και Αναβάθμιση Δικτυακής Υποδομής του ΥΝΑΝΠ με προϋπολογισμό 7,5 εκατ. ευρώ.

Ανάπτυξη ψηφιακών υπηρεσιών, Ψηφιοποίηση Αρχείου και Ενοποιημένες Υπηρεσίες Διαλειτουργικότητας στο Μετοχικό Ταμείο Στρατού, 3,083 εκατ. ευρώ.

Επέκταση – Αναβάθμιση Ολοκληρωμένου Συστήματος Παρακολούθησης και Καταγραφής των Αλιευτικών Δραστηριοτήτων (ΟΣΠΑ), 5,489 εκατ. ευρώ.

Απλούστευση και Προτυποποίηση Διαδικασιών έργων ΣΔΙΤ – Ειδική Γραμματεία Συμπράξεων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (ΕΓΣΔΙΤ). Πρόκειται για 3 έργα με προϋπολογισμό περίπου 1,2 εκατ. ευρώ.

Ψηφιοποίηση Αρχείου Γεωγραφικής Υπηρεσίας Στρατού, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, προϋπολογισμός 10,8 εκατ. ευρώ.

Διαλειτουργικότητα E-Gov, Web Services Διαλειτουργικότητας μεταξύ των Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης, προϋπολογισμός 27,9 εκατ. ευρώ.

Δράσεις Ενίσχυσης των Ψηφιακών Υπηρεσιών της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές δραστηριότητες, Μαύρο Χρήμα, με προϋπολογισμός 395.000 ευρώ.

Από την ΚτΠ έχουν προκηρυχθεί και αναμένεται να κατατεθούν προσφορές για:

Έργο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης: «Ψηφιακό Κέντρο Ενημέρωσης – Digital Media Center». Η ημερομηνία κατάθεσης των προσφορών είναι 08/01/2021 και ο προϋπολογισμός (χωρίς ΦΠΑ) 4,977 εκατ. ευρώ.

Έργο του υπουργείο Εθνικής Άμυνας: «Εγκατάσταση Μετεωρολογικών Σταθμών & Ανάπτυξη Υποδομής Διαδικτυακής Πύλης». Οι προσφορές θα κατατεθούν 13/01/2021 και ο προϋπολογισμός του είναι 9,683 εκατ. ευρώ. Το αντικείμενο του έργου περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την επέκταση του υπάρχοντος δικτύου Αυτόματων Μετεωρολογικών Σταθμών (ΑΜΣ) με 103 νέους, που θα εγκατασταθούν σε επιλεγμένες περιοχές της χώρας για τη μέτρηση, την καταγραφή και την επεξεργασία, σε 24ωρη βάση μετεωρολογικών δεδομένων.

Στο μεταξύ το Ελληνικό Κτηματολόγιο έχει θέσει σε δημόσια διαβούλευση το σχέδιο προκήρυξης του διαγωνισμού για τη σύναψη Συμφωνίας – Πλαίσιο με τίτλο «Υπηρεσίες Ψηφιοποίησης για το Εθνικό Κτηματολόγιο». Πρόκειται για ένα μεγάλο έργο συνολικού προϋπολογισμού 249,9 εκατ. ευρώ (χωρίς ΦΠΑ) με αντικείμενο την ψηφιοποίηση του συνόλου των αρχείων που τηρούσαν τα 390 υποθηκοφυλακεία στο σύνολο της ελληνικής Επικράτειας. Το σύνολο των σελίδων που θα ψηφιοποιηθούν ανέρχεται περίπου σε 600 εκατ.



Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Lenovo Yoga Slim 7i 13'': Unboxing & Hands-On Review
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Lenovo Yoga Slim 7i 13'': Unboxing & Hands-On Review
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ