2020-12-04 10:30:15
Φωτογραφία για Νάσος Παπαργυρόπουλος: «Οι σκοποί που πήγα σε ριάλιτι ήταν η δημοσιότητα»



Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε καλεσμένος χθες το βράδυ ο Νάσος Παπαργυρόπουλος. Μέσα σε όλα,αναφέρθηκε στην συμμετοχή του σε ριάλιτι - «Survivor» και  «Nomads»- ,ενώ όταν ρωτήθηκε αν θα πήγαινε στη «Φάρμα», απάντησε ότι του ακούγεται σαν ανέκδοτο να πάρει μέρος και σε τρίτο ριάλιτι.

«Το κάθε ριάλιτι που έλαβα μέρος είναι διαφορετικό, αλλά μου ακούγεται σαν ανέκδοτο να πάω και σε άλλο. Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις. Γιατί και εγώ και τις δύο φορές που πήγα, το έναυσμα και οι σκοποί που πήγα, δεν ήταν καθαρά μόνο για τη δημοσιότητα και το οικονομικό κομμάτι. Αλλά και για μια αυτογνωσία που τελικά όντως την απέκτησα από εκεί μέσα.

Απόφθεγμα δε μπορεί να υπάρξει. Γιατί αυτό που ζεις δεν είναι μια ιστορία όπως όταν είσαι στην τάξη του σχολείου. Εμείς οι δυο μπορεί να πάμε και να ζήσουμε τα ίδια πράγματα και να τα αντιληφθούμε πολύ διαφορετικά.



Πάτησα πιο δυνατά στα πόδια μου. Αναγνώρισα τον εαυτό μου περισσότερο από ότι πριν και νομίζω πως με βοήθησε και η αποδοχή του κόσμου. Δόξα τω Θεώ όταν βγήκα άκουσα καλά σχόλια. Τους ευχαριστώ όλους αυτούς. Ίσως επέλεξαν και τις καλύτερες στιγμές μου. Γιατί δε νομίζω πως είμαι τόσο καλός, όσο έλεγε ο κόσμος όταν βγήκα.

Εγώ αναγνωρίζω τα κακά που έχω και ίσως δε φάνηκαν. Έχω θυμό μέσα μου, έχω και εγώ νεύρα. Έχουμε δυο φύσεις μέσα μας και παλεύουμε» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ