2020-12-05 11:08:01
Φωτογραφία για Ιβάνκα Τραμπ: Αντιμέτωπη με νέες κατηγορίες


Πρόκειται για μία από τις πολλές νομικές υποθέσεις τις οποίες αντιμετωπίζει ο όμιλος Τραμπ σύμφωνα με την οποία κατηγορείται ότι ξόδεψε παράνομα υπέρογκα ποσά για εκδηλώσεις που οργανώθηκαν σε ένα από τα ξενοδοχεία του ομίλου Η Ιβάνκα Τραμπ, κόρη του απερχόμενου Προέδρου της Αμερικής και μία από τις πιο στενές συνεργάτιδες του Λευκού Οίκου, κλήθηκε από το δικαστήριο να τοποθετηθεί επί του θέματος που έχει προκύψει σχετικά με τις κατηγορίες εναντίον του ομίλου Τραμπ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, ο όμιλος κατηγορείται πως ξόδεψε παράνομα πολλά χρήματα για τη διοργάνωση εκδηλώσεων σε ξενοδοχείο που ανήκει στην οικογενειακή επιχείρηση.

Η κατάθεση της κόρης του προέδρου, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη και είναι μία από τις πολλές βασικές ανακρίσεις που έγιναν τους τελευταίους μήνες, στα πλαίσια της παρούσας υπόθεσης.

Ειδικότερα, ο γενικός εισαγγελέας της περιφέρειας της Κολούμπια, Καρλ Ρασίν, έχει επίσης ανακρίνει τον Μίκαελ Νταμέλινκορτ, τον διευθύνοντα σύμβουλο του ξενοδοχείου Trump, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της Ουάσιγκτον, τον Έρικ Ντάνζιγκερ, διευθυντή της ξενοδοχειακής επιχείρησης του Tραμπ, αλλά και τον Τόμας Μπάρακ Τζ
. μακροχρόνιο φίλο του προέδρου και πρόεδρο της επιτροπής εγκαινίων. Δεν δημοσιεύτηκαν ωστόσο, περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο των συγκεκριμένων καταθέσεων.

Μάλιστα και ο Λευκός Οίκος αρνήθηκε να σχολιάσει κάτι επί του ζητήματος.

Ο Ρασίν, ένας από τους Δημοκρατικούς, υποστηρίζει ότι η εναρκτήρια επιτροπή του Τραμπ πραγματοποίησε μια αδικαιολόγητη πληρωμή η οποία ξεπερνά το 1 εκατομμύριο δολάρια στο ξενοδοχείο Trump για εκδηλώσεις που όπως φαίνεται έλαβαν χώρα από τις 17 Ιανουαρίου έως τις 20 Ιανουαρίου 2017.

Πρόκειται για μία ακόμη από τις πολλές και ποικίλες νομικές υποθέσεις τις οποίες αντιμετωπίζει ο Τραμπ, η οικογένειά του και οι συνεργάτες του, σε μια περίοδο που συμπίπτει με την αλλαγή σκυτάλης στον Λευκό Οίκο. Ο Τραμπ επιστρέφει ξανά στην ιδιωτική ζωή τον επόμενο μήνα. anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ