2020-12-05 21:08:24
Φωτογραφία για Ρεκόρ ημερήσιων θανάτων από κορωνοϊό στην Τουρκία
 Υψηλό ρεκόρ κατέγραψαν οι ημερήσιοι θάνατοι από κορωνοϊό στην Τουρκία, με 196 νεκρούς τις τελευταίες 24 ώρες, σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου Υγείας. Ο αριθμός αυτός αυξάνει σε 14.705 τον συνολικό αριθμό των νεκρών στη χώρα από την πανδημία.

Η Τουρκία κατέγραψε επίσης 31.896 νέα κρούσματα, συμπεριλαμβανομένων των ασυμπτωματικών, το τελευταίο 24ωρο, λιγότερα από τα 32.736 χθες, Παρασκευή, που ήταν ο υψηλότερος ημερήσιος αριθμός που έχει αναφέρει η Άγκυρα από την αρχή της πανδημίας τον Μάρτιο.

Η Τουρκία εισήλθε στο πρώτο καθολικό lockdown για το Σαββατοκύριακο από τον Μάιο, καθώς τα κρούσματα και οι θάνατοι από τον νέο κορωνοϊό καταρρίπτουν ένα μετά το άλλο τα αρνητικά ρεκόρ τις τελευταίες ημέρες.

Ο υπουργός Εσωτερικών της χώρας, Σουλεϊμάν Σοϊλού, δήλωσε, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, ότι οι περισσότεροι πολίτες τηρούν τους κανονισμούς της καραντίνας.

Η Τουρκία βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην τέταρτη θέση παγκοσμίως για τον αριθμό των νέων ημερήσιων κρουσμάτων, πίσω από τις ΗΠΑ, την Ινδία και τη Βραζιλία, με τις χώρες αυτές να έχουν πολύ μεγαλύτερους πληθυσμούς από εκείνη. anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ