2020-12-07 17:00:13
Φωτογραφία για Η Βάνα Μπάρμπα έριξε ξανά τα «βέλη» της στον Αλέξη Γιωργούλη

Η Βάνα Μπάρμπα μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και για άλλη μια φορά αναφέρθηκε στον Αλέξη Γιωργούλη και το γεγονός πως δεν μπορεί να είναι Ευρωβουλευτής και να ασχολείται και με την τηλεόραση.  

«Καθόλου δε μετάνιωσα που μίλησα σκληρά για τον Αλέξη Γεωργούλη και πιστεύω ότι έχω και δίκιο. Δεν μίλησα σκληρά για τον Αλέξη σαν Αλέξη, ο Αλέξης είναι αξιαγάπητο και συμπαθέστατο παιδί.Με ενοχλεί η διπλοθεσία, δε μου αρέσει σε καιρό που ο κόσμος δεν έχει να φάει -και οι καλλιτέχνες- δεν θέλω να δω συναδέλφους μου επαίτες», συμπλήρωσε.

«Αισθάνομαι πάρα πολύ άσχημα και θα έπρεπε να ντρέπεται που το κάνει κιόλας. Δεν με θυμώνει», είπε ακόμα.

«Αν είναι κάποιος Ευρωβουλευτής να πάει να μας φέρει τα προγράμματα, να βάλει τους ηθοποιούς να παίρνουν χρήματα τώρα που είναι άνεργοι. Αυτή είναι η δουλειά του, να υπερασπιστεί τον κλάδο του. Όχι να πηγαίνει να κάνει τηλεπαιχνίδι και κάτι άλλο. Μη με φουντώνεις.Να ασχοληθεί μόνο με την Ευρωβουλή. Ξέρεις πόσοι δεν έχουν να φάνε; Και λέει ναι. Κάτσε ρε μάγκα, έχεις πάρει το πακέτο σου από την Ευρωβουλή που δεν έχεις κάνει τίποτα για τον κλάδο σου. Λάθος. Εγώ πάντα θα τα λέω», συμπλήρωσε.

«Είναι απαράδεκτο! Ρε φίλε, δώσε το μισθό σου από την Ευρωβουλή και πήγαινε στο άλλο», ξέσπασε ξανά η Βάνα Μπάρμπα.





Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ