2020-12-09 14:32:01
Φωτογραφία για Ιράν: «Συνελήφθησαν πιθανοί δράστες της δολοφονίας του Φαχριζαντέχ»
Στη σύλληψη «ορισμένων πιθανών δραστών» της δολοφονίας του πυρηνικού επιστήμονα Μοχσέν Φαχριζαντέχ προχώρησαν οι ιρανικές Αρχές, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο αναπληρωτής πρόεδρος του ιρανικού κοινοβουλίου, ειδικός για τις διεθνείς σχέσεις, Χουσεϊν Εμίρ Αμπντουλαμπιαγιάν.

Μιλώντας στο κανάλι Al-Alem του ιρανικού κράτους, ο Αμπντουλαμπιαγιάν ανέφερε ότι ορισμένοι από τους δράστες της δολοφονίας εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από τις δυνάμεις ασφαλείας, ωστόσο λεπτομέρειες επί του θέματος θα ανακοινωθούν από τους εξουσιοδοτημένους φορείς.

Ο Φαχριζαντέχ, ένας από τους βασικούς παράγοντες του πυρηνικού προγράμματος του Ιράν, δολοφονήθηκε από επίθεση στο όχημά του, στα περίχωρα της Τεχεράνης στις 27 Νοεμβρίου.

Ο πρόεδρος του Ιράν Χασάν Ρουχάνι είχε πει ότι η δολοφονία του Φαχριζαντέχ ήταν παγίδα του Ισραήλ και ότι η απάντηση θα δοθεί την κατάλληλη στιγμή.

Από την πλευρά του, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου αρνήθηκε να σχολιάσει τους ισχυρισμούς και είπε «μας περιμένουν τεταμένες μέρες». anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ