2020-12-09 15:29:37
Φωτογραφία για Στο Αζερμπαϊτζάν ο Ερντογάν, για την «παρέλαση της νίκης»


Ρωμαϊκή φιέστα ετοιμάζει ο Αλίγιεφ

Το Αζερμπαϊτζάν επισκέπτεται επίσημα σήμερα ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, προκειμένου να παρακολουθήσει με τον Αζέρο ομόλογό του Ιλχάμ Αλίγιεφ, την παρέλαση της νίκης στο Μπακού, προς τιμήν των πρόσφατων στρατιωτικών επιτυχιών στο Ναγκόρνο Καραμπάχ.

Η υποστήριξης της Άγκυρας στο πλευρό του Αζερμπαϊτζάν ήταν καθοριστική, στην πρόσφατη πολεμική σύγκρουση στην αμφισβητούμενη περιοχή του Καυκάσου, που οδήγησε σε οδυνηρή ήττα την Αρμενία, με απώλεια ιστορικών εδαφών.

Στη στρατιωτική παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί αύριο στο Μπακού, και θα θυμίζει… ρωμαϊκές φιέστες σύμφωνα με ΜΜΕ της χώρας, θα λάβουν μέρος και τουρκικά στρατιωτικά αποσπάσματα, επιβεβαιώνοντάς για μία ακόμη φορά την εμπλοκή της Τουρκίας στις συγκρούσεις στο Ναγκόρνο Καραμπάχ.

Τουρκικά ΜΜΕ και social media έχουν αναρτήσει φωτογραφίες και βίντεο από την «πρόβα» του τουρκικού αποσπάσματος, για την επίσημη παρέλαση, με την προκλητική λεζάντα «Χθες στη Συρία και στη Λιβύη. Σήμερα στο Αζερμπαϊτζάν. Αύριο θα είναι παντού». anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ