2020-12-09 18:24:51
Φωτογραφία για Οστεοπόρωση και Αρθρίτιδα: όλα όσα πρέπει να μάθετε σε ένα ΔΩΡΕΑΝ ebook

 

medlabnews.gr iatrikanea

 Μετά την τεράστια επιτυχία που είχε το πρόσφατο ηλεκτρονικό βιβλίο μας με θέμα «Πρώτες βοήθειες το καλοκαίρι», εγκαινιάζουμε μία εξαιρετικά χρήσιμη σειρά ebook ειδικής θεματολογίας, τα οποία θα είναι δωρεάν για όλους!

 

Πρώτο βιβλίο της σειράς: Μυοσκελετικά Νοσήματα – Ρευματικές παθήσεις!

 

Στις 96 σελίδες του ηλεκτρονικού βιβλίου συγκεντρώσαμε τα πιο σημαντικά, πολυδιαβασμένα άρθρα για την οστεοπόρωση, την αρθρίτιδα, την πρόληψη, τη θεραπεία και τη διατροφή που αφορά αυτές τις παθήσεις.

 

Στο ηλεκτρονικό βιβλίο θα βρείτε θέματα όπως τι είναι η οστεοπόρωση, ποιες οι ανάγκες σε ασβέστιο και Βιταμίνη D, χρήσιμες ασκήσεις για τους πάσχοντες, πληροφορίες για τους διάφορους τύπους αρθρίτιδας, αλλά και γενικά θέματα όπως τι μπορεί να σημαίνει ένας πόνος στη μέση ή στο πόδι.

 

Σύνολο 15 διαφορετικά άρθρα, που θα σας λύσουν όλες σας τις απορίες και θα σας παρέχουν χρήσιμες συμβουλές!

 

Πρόκειται για ένα χρήσιμο  βιβλίο γραμμένο σε απλή κατανοητή γλώσσα και με ευχάριστη  εικονογράφηση, που παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τους ασθενείς που πάσχουν από τα παραπάνω νοσήματα, ή για όποιον θέλει απλά να ενημερωθεί σχετικά.

 

Προτιμήσαμε να διαθέσουμε το βιβλίο ηλεκτρονικά, σε μια ειδική πλατφόρμα κατάλληλη για e-book, ή e-magazines, όπου φιλοξενούνται χιλιάδες έντυπα από όλο τον κόσμο και πολλά είναι ιδιαίτερα γνωστά. Με αυτό τον τρόπο όλοι μπορούν να έχουν πρόσβαση στις χρήσιμες αυτές πληροφορίες.

 

Η καινοτομία του βιβλίου μας είναι ότι μπορεί να διαβαστεί σε όλα τα κινητά και tablet αφού προσαρμόζεται αυτόματα, και φυσικά σε desktop. 

 

Επίσης σε σχέση με τα κλασσικά βιβλία ή ένα απλό pdf αρχείο, διαθέτει ενεργά links αλλά και video που επεξηγούν κάποιες τεχνικές από τις οδηγίες που γράφονται.

 

Εύκολα μπορείτε

 

-                να αποθηκεύσετε το βιβλίο στο κινητό σας ή στον υπολογιστή σας, ώστε να έχετε πρόσβαση στις οδηγίες ακόμα και αν δεν έχετε σύνδεση στο ίντερνετ

 

-               να βρείτε γρήγορα το θέμα που σας ενδιαφέρει πατώντας πάνω σε αυτό στα περιεχόμενα του βιβλίου

 

-               να το μοιραστείτε με συγγενείς και φίλους, γιατί η γνώση αποκτά μεγαλύτερη δύναμη όταν τη μοιραζόμαστε!

 

Εάν σας άρεσε η προσπάθειά μας αυτή στείλτε το e-mail σας εδώ (ή απευθείας στο [email protected]), και θα ενημερωθείτε πρώτοι για το επόμενο ηλεκτρονικό βιβλίο που θα δημιουργήσουμε ενώ επίσης θα λαμβάνετε εντελώς δωρεάν το εβδομαδιαίο newsletter του Medlabnews.gr-ΙΑΤΡΙΚΑ ΝΕΑ με τα θέματα της εβδομάδας.

 

 

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΤΩΝΤΑΣ 

ΕΔΩ

 

Οδηγίες για εύκολη χρήση:



 

Ξεφυλλίστε το ηλεκτρονικό βιβλίο όπως θα κάνατε με ένα κανονικό βιβλίο πατώντας τα βελάκια δεξιά – αριστερά

 



Βρείτε εύκολα αυτό που ψάχνετε κάνοντας κλικ στον τίτλο στα ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ και θα οδηγηθείτε  απευθείας στο αντίστοιχο άρθρο

 



Αποθηκεύστε εύκολα το ηλεκτρονικό βιβλίο σε μορφή pdf

 



Μοιραστείτε εύκολα το ηλεκτρονικό βιβλίο με συγγενείς και φίλους

 


medlabgr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ