2020-12-10 08:19:12
Φωτογραφία για Πωλείται για 14 εκατ. λίρες το τελευταίο σπίτι του Άγγλου συγγραφέα Χέρμπερτ Ουέλς
Χτίστηκε το 1822 από τον Sir John Nash που σχεδίασε το παλάτι του Μπάκιγχαμ, εκτείνεται σε 4.898 τ.μ ενώ διαθέτει κελάρι κρασιών αλλά και σάουνα - Είναι χτισμένο στο Hanover Terace και έχει έχει υπέροχη θέα καθώς βρίσκεται δίπλα από το Regent's Park, σε έναν από τους πιο ακριβούς δρόμους του Λονδίνου.

Σχεδόν 14 εκατ. λίρες πωλείται το σπίτι όπου έζησε ο διάσημος συγγραφέας Herbert George Wels από το 1933 μέχρι και το 1946 όταν και έφυγε από τη ζωή. Το οίκημα που θυμίζει ανάκτορα εκτείνεται σε πέντε ορόφους 4.898 τ.μ ενώ διαθέτει κελάρι κρασιών αλλά και σάουνα. Είναι χτισμένο στο Hanover Terace και έχει έχει υπέροχη θέα καθώς βρίσκεται δίπλα από το Regent's Park, σε έναν από τους πιο ακριβούς δρόμους του Λονδίνου.

Σύμφωνα με τη Daily Mail το σπίτι χτίστηκε το 1822 από τον Sir John Nash (είναι ο άνθρωπος που σχεδίασε το παλάτι του Μπάκιγχαμ και την εμβληματική Regent Street του Λονδίνου). Στο εσωτερικό του σπιτιού υπάρχουν όλα τα αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά εκείνης της εποχής, όπως η σπειροειδής σκάλα, τα τζάκια αλλά και οι βιβλιοθήκες κατά παραγγελία. Μάλιστα στο κτίριο υπάρχει και μία μπλε ταμπέλα στη μνήμη του Wells.


Σε δηλώσεις του ο διευθυντής και συνιδρυτής της κτηματομεσητικής Aston Chase, Μάρκ Πόλακ, υποστήριξε ότι «Το Thirteen Hanover Terrace είναι μια εξαιρετική ιδιοκτησία του Nash με υπέροχους χώρους διασκέδασης, χαρακτηριστικά εκείνης της εποχής καθώς και ανεμπόδιστη θέα στο Regent's Park».

«Παράλληλα με την κύρια κατοικία, οι αγοραστές του Thirteen Hanover Terrace επωφελούνται από ένα σπίτι, το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει επισκέπτες ή να χρησιμοποιηθεί ως ιδιωτικό γραφείο μέσα στο σπίτι», επισημαίνει ακόμα ο Μάρκ Πόλακ.

«Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι πραγματικά μοναδικό και η ιστορία του τιμάται με τη μπλε πλάκα που είναι τοποθετημένη έξω από αυτό», τονίζει ακόμη. «Ο αγοράστής θα αποκτήσει μία εμβληματική κατοικία που σπάνια είναι διαθέσιμη για αγορά καθώς και ένα κομμάτι της βρετανικής ιστορίας», καταλήγει ο Μάρκ Πόλακ.

Δείτε φωτογραφίες από το Hanover Trace
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ