2020-12-10 10:00:12
Φωτογραφία για Η εξήγηση του Γιάννη Μπέζου στην δήλωση με τους «Ηλίθιους»



Στο "DIRECT",μίλησε το βράδυ της Τετάρτης ο Γιάννης Μπέζος. Ο γνωστός ηθοποιός  μεταξύ όσων είπε, αναφέρθηκε στα νέα παιδιά που ασχοληθούν με το χώρο της υποκριτικής

"Είμαι βέβαιος ότι δίνω αρκετό έως πολύ χώρο στα νέα παιδιά αλλά επιλεκτικά. Κυρίως στην τηλεόραση είναι μεγαλύτερο το πεδίο που μπορείς να βοηθήσεις, να μπούνε κάποιοι άνθρωποι στον στίβο αυτόν και να προχωρήσουν",δήλωσε αρχικά.

Για τις διαφορές θεάτρου και τηλεόρασης είπε "Η τηλεόραση είναι πολύ μεγάλη ευθύνη αλλά το θέατρο σου δίνει την Τέχνη, δηλαδή μπορούμε να αναπλάθουμε την πραγματικότητα και ταυτόχρονα να εμπεριέχει μια ποίηση. Επίσης, προσφέρει στιγμές αγαλίασης".

 "Το πιο ακραίο ίσως που έχω κάνει είναι πως είχα κάνει μια δήλωση κάποτε ότι καλό είναι κάποιοι άνθρωποι να πάνε στο σπίτι τους. Να τελειώνουμε. Πρέπει τα πράγματα να ξεκαθαρίσουν και να καταλάβουμε ότι αυτή η δουλειά δεν είναι για όλους. Το ότι είχε αντιδράσεις το θεώρησα φυσικό. Θα ήταν και ανώμαλο να μην έχει αντιδράσεις αλλά ένας από τους λόγους που την έκανα, ήταν για να δημιουργηθούν και αντιδράσεις να ξεκουνηθούμε λιγάκι",δήλωσε ο ηθοποιός. 

Τέλος, ρωτήθηκε και για την πολυσυζητημένη του φράση ότι δεν θέλει να συνομιλεί με ηλίθιους με τον ίδιο να επισημαίνει πως αναφέρθηκε "σε ανθρώπους που προσπαθείς να τους πείσεις ότι ο ήλιος βγαίνει από την ανατολή και όχι από τη δύση. Είναι θέμα παιδείας".



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ