2020-12-11 11:15:25
Φωτογραφία για Μελάνια Τραμπ: Το μόνο που θέλει είναι να επιστρέψει σπίτι
Βαλίτσες ετοιμάζει η απερχόμενη «Πρώτη Κυρία» των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ, και, το μόνο που θέλει, είναι να επιστρέψει σπίτι, στη Φλόριντα.Και ενώ πακετάρει, απεύχεται να επιστρέψει στο Λευκό Οίκο σε περίπτωση που ο σύζυγός της θέσει εκ νέου υποψηφιότητα και εκλεγεί το 2024 πρόεδρος των ΗΠΑ.

Αν και δημοσίως τον στηρίζει, για πρώτη φορά, σε πριβέσ συζητήσεις στο Λευκό Οίκο, η Μελάνια πιστεύει πως, το να βάλει υποψηφιότητα για τις εκλογές του 2024, δεν θα ήταν καλή ιδέα, όπως αναφέρει το CNN.

Περίπου 40 ημέρες της απομένουν στο Λευκό Οίκο, η ίδια όμως αδημονεί να μετακομίσει στην έπαυλη του ζεύγους, στο Μar- a- Lago στη Φλόριντα.

Σε ιδιωτικές συζητήσεις, η Μελάνια έχει ζητήσει από το προσωπικό στον Λευκό Οίκο να μάθει τι μπορεί να περάσει στην κατοχή της από πλευράς προϋπολογισμού και αντικειμένων και να το πάρει μαζί της φεύγοντας από την Ουάσιγκτον.

Η Μελάνια, σύμφωνα με το CNN, ασχολείται με το ποια αντικείμενα θα πάνε στην οικία της οικογένειας στη Νέα Υόρκη, τι θα πάει σε αποθήκες και τι θα πάρουν μαζί τους στο Mar-a-Lago της Φλόριντα όπου το ζεύγος σκοπεύει να μείνει μετά την 20η Ιανουαρίου.


Πάντως με την αποχώρηση του Τραμπ από τον Λευκό Οίκο, προβλέπονται για τον πρώην πρόεδρο κάποια προνόμια, όπως προϋπολογισμός για την δημιουργία επίσημου γραφείου, κάλυψη εξόδων σε ταξίδια κ.α., για την «Πρώτη Κυρία» όμως δεν προβλέπεται τίποτα.

Το μόνο που μπορεί να εισπράξει από την θέση της ως «Πρώτη Κυρία», είναι το ποσό των 20.000 ετησίως, το οποίο όμως μπορεί να εισπράξει μόνο εάν … μείνει χήρα.

Στην οικία του ζεύγους στη Φλόριντα, βρίσκεται ήδη εδώ και μερικές εβδομάδες ο Ταμ Καναλικάμ, διακοσμητής της οικογένειας από το 2017, κάνοντας τις απαραίτητες εργασίες για να φιλοξενήσει την οικογένεια Τραμπ μετά την 20η Ιανουαρίου. Ενα «αισθητικό λίφτινγ» σε όλους τους χώρους ώστε να είναι έτοιμη κατοικία στην ώρα της.

«Θα είναι σαν να ζει μόνιμα σε ένα ωραίο ξενοδοχείο» αναφέρει o Λόρενς Λίμερ, συγγραφέας του βιβλίου για «Το Παλάτι» του Τραμπ στην Φλόριντα.Πάντως, τον χώρο επεξεργάζονται άνδρες των μυστικών υπηρεσιών που θα φρουρούν τον πρώην πρόεδρο για πολλά χρόνια.

Στο Mar-a-Lago περνούσαν συχνά χρόνο οι γονείς του Τραμπ και το ίδιο αναμένεται να κάνουν πλέον και οι γονείς της Μελάνια καθώς θα έχουν δικά τους δωμάτια, σε μικρή απόσταση από τα ιδιαίτερα διαμερίσματα της οικογένειας του απερχόμενου προέδρου των ΗΠΑ. anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
VW Amarok
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
VW Amarok
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ