2020-12-17 08:27:31
Φωτογραφία για Ανώγεια: Τα έκαναν «γης Μαδιάμ» σε Γυμνάσιο
Απίστευτες οι εικόνες καταστροφής

Την «επίσκεψη» βανδάλων δέχθηκε το κτίριο του Σταυράκειου Γυμνασίου στα Ανώγεια το περασμένο Σαββατοκύριακο και οι εισβολείς άφησαν πίσω τους εικόνες καταστροφής, ενώ δεν δίστασαν να κάνουν ακόμη και την… ανάγκη τους μέσα τις αίθουσες!

Οι δράστες παραβίασαν ένα παράθυρο μιας αίθουσας διδασκαλίας και μπήκαν στο εσωτερικό, όπου προκάλεσαν σοβαρές ζημιές στον προτζέκτορα αξίας 2.000 ευρώ, κατέστρεψαν ένα αερόθερμο, έσπασαν δεκάδες αντικείμενα και αναποδογύρισαν θρανία, αφήνοντας άδεια κουτιά αναψυκτικών και αποτσίγαρα.

Όμως, δεν περιορίστηκαν σε αυτά, καθώς συνέχισαν το καταστροφικό τους έργο και στους χώρους άθλησης, όπου έσπασαν τα τέρματα του γηπέδου, ξήλωσαν τα ξύλινα καλαθάκια απορριμμάτων, τα οποία έβαλαν στα καλάθια από τις μπασκέτες, έσπασαν την υδρορροή και κατέστρεψαν ακόμη και τον πίνακα της Δ.Ε.Η.!

Η καθαρίστρια διαπίστωσε την λεηλασία το πρωί της Δευτέρας, ενημέρωσε την διευθύντρια του Γυμνασίου και εκείνη ειδοποίησε τον Δήμο Ανωγείων και την Αστυνομία που διενεργεί έρευνα για να εντοπίσει τους υπαίτιους, ενώ η Εγκληματολογική υπηρεσία πήρε αποτυπώματα.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ