2020-12-17 23:58:57
Φωτογραφία για Kακοκαιρία απειλεί τη διανομή του εμβολίου - Μπάιντεν και Πενς «τρέχουν» να εμβολιαστούν
Ο Μπάιντεν θα λάβει το εμβόλιο δημοσίως την επόμενη εβδομάδα, ενώ ο Πενς θα το κάνει την Παρασκευή - Προβλήματα στη μεταφορά του εμβολίου μπορεί να δημιουργήσει η χιονοθύελλα που «χτυπά» τις βιορειοανατολικές πολιτείες

Ο Τζο Μπάιντεν και ο Μάικ Πενς πρόκειται να εμβολιαστούν σύντομα με το φάρμακο των Pfizer/BioNTech, καθώς οι πρώτες δόσεις συνεχίζουν να λανσάρονται σε πανεθνικό επίπεδο στις ΗΠΑ, εν μέσω φόβων πως η τεράστια χιονοθύελλα που πλήττει τις βορειοανατολικές περιοχές της χώρας, θα μπορούσε να εμποδίσει τις προσπάθειες παράδοσης.

Ο Μπάιντεν θα λάβει το εμβόλιο δημοσίως την επόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με αξιωματούχους που μίλησαν στο Associated Press. Την ίδια στιγμή, ο Λευκός Οίκος αναφέρει ότι η Πενς και η σύζυγός του, η Κάρεν, θα λάβουν το εμβόλιο δημόσια την Παρασκευή.

Ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ δήλωσε την Τρίτη ότι ο Άντονι Φάουτσι, ο κορυφαίος εμπειρογνώμονας για τις μολυσματικές ασθένειες της χώρας, τον συμβούλεψε να πάρει το εμβόλιο «το συντομότερο δυνατό». Ο Μπάιντεν έχει δηλώσει ότι θέλει να διατηρήσει την πρώτη γραμμή των εργαζομένων στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης και των ευάλωτων ομάδων, ως κορυφαία προτεραιότητα.


Στο μεταξύ, οι αποστολές του εμβολίου στις ΗΠΑ αντιμετωπίζουν καθυστερήσεις, καθώς μια χιονοθύελλα έχει προκαλέσει τεράστια προβλήματα από τη Βιρτζίνια μέχρι τη Μασαχουσέτη.

Σε αυτό το πλαίσιο, οι παραδόσεις περισσότερων δόσεων του εμβολίου που εγκρίθηκε για χρήση στις ΗΠΑ, θα μπορούσαν να ανασταλούν.

Η κακοκαιρία θα μπορούσε να «θάψει» κάτω από το χιόνι τμήματα των ανατολικών Ηνωμένων Πολιτειών, απειλώντας όλες τις αποστολές του εμβολίου, οι οποίες με επίκεντρο το Μίσιγκαν, μεταφέρονται προς παράδοση σε όλη τη χώρα. anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Hennessey Venom F5  1.843PS
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Hennessey Venom F5 1.843PS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ